Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir dolu adam var bulunabilecek düşünülecek artik güncel takip eden bir ekibimiz olsun. Bizim olayımız fabian ruiz mi tel mi

torreira'nın gitmek istemesiyle ilgili haberlerin doğruluğu var mı bilmiyorum. kötü niyetliyse orta sahaya adam istememe iyi niyetliyse gerçekten doygunlukta olduğunu, yeni macera istediğini anlıyorum. her iki durumda da artık kadro takviyesi, yaması değil yapılanmanın zamanı geldi. net oyuncular lazım orta sahaya

Bir oyuncu mesela bundesliga ya gitmis tutmamış mi sayılıyor tutması gs a gelmesine mi bağlı yeter ki boyle isimleri listeye alalim. 150 tane olmasının sebebi zaten başka takımlara da gitmiş olmasıdır bu da onu tutmamış yapmaz zaten

Kim torreira ya laf ediyorsa şu mübarek günde çarpılır kalır... aklınızı başınıza devşirin... torreira yoksa şampiyonluk falan olmaz. İlk geldiğinden beri söylüyorum... adamın bu dönemde performansı düşüyor 2 senedir. Ama 3-4 maç max... iki üç maç düşük performans gösterdi diye harcanırsa bu adam harcayan herkese küfür ederim...

Olumlu açıdan bakalım 19 gün süre sonra en azından bi süre bu beceriksiz çapsızların transfer session'unu takip etmek zorunda kalmayacağız

Millet alışverişte görsün lafı işte ya tam olarak. Şimdi senin almak için niyetin varsa gider birsekilde alırsın. Bunların almaya niyeti yok
Sonra döndüklerinde diyecekler ki elit oyuncuları kulüpleri çok yüksek ücret çektiler. Yaz için planlarimizi yaptık, kadromuz ligin üzerinde oyuncularımıza hocamıza ve taraftarımıza güveniyoruz. Biz bir olduk mu yapamayacağımız şey yok hebele hübele kulübe için 1-2 adam almayı düşündük yaza bomba gibi gireceğimizi herkes ocaktaki isimlerden anlasın bu arada simit sarayında 2 susamlı alana 1 susamsiz kampanyamiz devam ediyor. GS store dan 10bin lira alışveriş yapana 1 simit hediye projemizi de hayata geçiriyoruz. Taraftarımız bize inansın destek olsun. #konsantrasyon

Hoş kalın görüşürüz İstiklal marşı kapanış
Kavuçudan kurtulmak farz oldu hatip gözümde melek görünmeye başladı Kavukçu’nun iş bilmezliği yüzünden adam akıllı SD lazım bu takıma

dennis
Maestro
Camara

Şunlardan 2 tanesini bari alın be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt