GSCimbom
Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv
Veli Baltacı

Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv Sayfa 157

Veli Baltacı ·

Cevap
10K
Okunma
307,9K
Sayfa
157/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga şu güney Amerika da sağlam bir 6 no vardır anasını satayım daha uygun şartlara alınabilecek... Bu taffarel muslera falan bir işe yaramıyorlar mı? Bir telefon açın sorun anasını satayım yav...

Çıkan isimler yükseldikçe böyle oluyor. Mevcut kadronun genelinde performans ve konsantre düşüklüğü ve yönetimsel zafiyet yaşarken biz yine sadece transferle her şey düzelecek düşüncesine daldık gidiyoruz.
Şimdi de herkes toth'a yükseldi gerçekten frenkvaros maçına mi bakıyorlar, mesela yine fofana cok istenilmisti bu forumda milan aldı şimdi ona da burun kivriliyor.
Ben onyedika'yi bir kere izledim o da bjk'ye karşı oynamislardi ve bir de gol atmıştı bayılmıştim ama çok uzun süre önceydi bu durum

Aga şu güney Amerika da sağlam bir 6 no vardır anasını satayım daha uygun şartlara alınabilecek... Bu taffarel muslera falan bir işe yaramıyorlar mı? Bir telefon açın sorun anasını satayım yav...
Var zaten ama bizimkiler tembel, tembel olunca fark etmiyor yoksa her tarafta oyuncu var.

Danilo veya Martinelli var mesela alinabilecek.

Dünyada o adama 23 veren kimse çıkmaz, yazın 10a bırakmak zorunda kalacaklar.
Yaz doneminde daha ucuza alirsin ama suan zor. Bana kalirsa 20 milyon euroluk topcu da degil son izledigim maclardan yola cikarak diyorum. Profil olarak ayrica yanlis bir transfer gibi duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt