- 18 Mayıs 2011
- 22.651
- 12.299
- 1.873
Aga şu güney Amerika da sağlam bir 6 no vardır anasını satayım daha uygun şartlara alınabilecek... Bu taffarel muslera falan bir işe yaramıyorlar mı? Bir telefon açın sorun anasını satayım yav...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elit oyuncu bu demekki Okan buruka goreKisaca ikili mücadele kazanamayan, kalıbının adami olmayan bir takoz
Toreira giderse miDursun yönetimlerinin kangiren sorunu adam yollayıp yerini dolduramamak. Boku yeriz giderse
Şimdi de herkes toth'a yükseldi gerçekten frenkvaros maçına mi bakıyorlar, mesela yine fofana cok istenilmisti bu forumda milan aldı şimdi ona da burun kivriliyor.Çıkan isimler yükseldikçe böyle oluyor. Mevcut kadronun genelinde performans ve konsantre düşüklüğü ve yönetimsel zafiyet yaşarken biz yine sadece transferle her şey düzelecek düşüncesine daldık gidiyoruz.
Atleti ve City mi?Camianın havası bozuldu, bu şartlarda Atletico ve City maçlarından puan çıkacağını sanmıyorum
Özellikle City maçından ümitliydim açıkçası.
Sağlam os nün bizde ne işi varToreira giderse mi
Yerine sağlam 2 os koyalım bak nası uçuşa geçiyoruz
Genc topcu arastiriliyor mu acaba, ben daha cok sorgularin o kismi.genc topcu ikna edemiyoruz gibi
Var zaten ama bizimkiler tembel, tembel olunca fark etmiyor yoksa her tarafta oyuncu var.Aga şu güney Amerika da sağlam bir 6 no vardır anasını satayım daha uygun şartlara alınabilecek... Bu taffarel muslera falan bir işe yaramıyorlar mı? Bir telefon açın sorun anasını satayım yav...
Yaz doneminde daha ucuza alirsin ama suan zor. Bana kalirsa 20 milyon euroluk topcu da degil son izledigim maclardan yola cikarak diyorum. Profil olarak ayrica yanlis bir transfer gibi duruyor.Dünyada o adama 23 veren kimse çıkmaz, yazın 10a bırakmak zorunda kalacaklar.
12 milyon euro Onyedika, gidip etmeyecek bir oyuncuya 30-35 vermekten daha isabetli tercih olur. Bir tane de hücuma dönük bir orta saha alınabilir mesela Samardzic gibi. Mandela Keita vb. ister gönül ama onun içinde 30 milyondan başlarlar herhalde yoksa 20'ye o da iyi tercih olurdu.
Osimen seviyesi orta sahaElit oyuncu bu demekki Okan buruka gore
Ozaman silas andersen de gelsin de her gun ismini okumayalim burdaOnyedika gelsin de bi sonraki transfer döneminde ilgilenmeyelim bari
Kurtulmuş oluruz bu ihtimalden
Bilemiyorum tamamen burada yazılan maliyetlere göre yorum Onyedika 13 civarına ise iyi tercih olur. Dün bir duyumcunun muhtemelen sallama Magissa duyumu vardı bakalım onunla ilgili haber çıkacak mı?Belcikalilar o rakamlara kimseyi alamazlar bizden diyor , sanmam.
Herif hava topuna çıkmaya bile üşeniyor yav olduğun yerde zıplayacaksın baba neye üşendin bu kadarKisaca ikili mücadele kazanamayan, kalıbının adami olmayan bir takoz