Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu onyedikayi gecen yil SL'de cok ovuyorlardi bu sezon konusulan rakamlara bakilirsa epey dususte...Ben 2 kez falan izledim dengesiz bir topcu gibi geldi bir macta prime Viera gibiydi bir macta Nzonziden beterdi...
Oraya daha garanti bir isim lazim

Kafası takımda, futbolda olan adam gece 4:30 da clublarda gezmez

ayriyeten herşeyi geçtim 50 yaşında adamın 4:30 da clubda ne işin var bir yaşdan sonra insanın kafası şişer!

Okadar tembel ve umrunda değil ki takım
iyileştirmek için gram bir çalışma yapmamış!

koca 4-5 ay hiçbirşekilde transfer çalışması yapmamış

onun için bşz acı çekiyoruz çünki 0 plan!
yönetimede 0 baskı! hocaları çalışmadığı için onlarda çalışmıyor!

bu adam Galatasaray tarihinin en büyük felaketidir!

şu zenginliği futbol aklı olan, ahlaklı olan, çalışkan olan birine denk gelseydi muhteşem bir ambargo koyacaktık!

Sırf bunu. yüzünden yarımyamalak salak saçma bir dönem yaşıyoruz!

Atletico maçına kadar transfer olmaz benim fikrim. Dursun Özbek taraftar gazını almak için yollamış kavukçuyu çok net.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kafası takımda, futbolda olan adam gece 4:30 da clublarda gezmez

ayriyeten herşeyi geçtim 50 yaşında adamın 4:30 da clubda ne işin var bir yaşdan sonra insanın kafası şişer!

Okadar tembel ve umrunda değil ki takım
iyileştirmek için gram bir çalışma yapmamış!

koca 4-5 ay hiçbirşekilde transfer çalışması yapmamış

onun için bşz acı çekiyoruz çünki 0 plan!
yönetimede 0 baskı! hocaları çalışmadığı için onlarda çalışmıyor!

bu adam Galatasaray tarihinin en büyük felaketidir!

şu zenginliği futbol aklı olan, ahlaklı olan, çalışkan olan birine denk gelseydi muhteşem bir ambargo koyacaktık!

Sırf bunu. yüzünden yarımyamalak salak saçma bir dönem yaşıyoruz!
reis bu şımarık adamdan ne zaman kurtulacağız artık ümidim de kalmadı

aşırı tembel, herşey pişsin önüne düşsün istiyor, alıcam fıstığı vurucam kırbacı diyen çocuğun şımarıklığında resmen

Dün Mandela'nın 90 dakikalık iki maçına baktım hızlıca. Herif baya düz geldi bana, ileri bakmıyor, drbiling veya dikine pasla işi olmadı hiç. Toplayıcı, mücadeleci standart 6 gibiydi. 20 etmeyecek bi adam bence.

Zaten bunlari yapabilen 23 yasindaki bir belcikalinin degeri 12 olmazdi en az 30 olurdu ..Sovuyoruz ediyoruz ama az cok belli fikir edinebiliyoruz ibnemarkt sayesinde

reis bu şımarık adamdan ne zaman kurtulacağız artık ümidim de kalmadı

aşırı tembel, herşey pişsin önüne düşsün istiyor, alıcam fıstığı vurucam kırbacı diyen çocuğun şımarıklığında resmen

Ne yazık ki geç kaldık

Arenada fbye yenildiği gün şutlanması gerekiyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt