Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk ve Kavukçu'nun ''İstediğimiz orta sahayı 28 Ocak'tan önce vermiyorlar'' sözündeki bu orta saha Onyedika'dır tahmini giderek doğrulanıyor.

Oyalamaya çalıştılar, apar topar İtalya'ya gidildi ama hiç bir görüşme ve planlama olmadan gidildiği görüldü.

Şimdi daha iyisi için bekletiliyor derken biraz daha zaman geçer, sonra Brugge ile ŞL maçları sonrası anlaşıldı denilecek gibi gidişata göre.

Tabi gidip Fofana'ya 8-9 yıllık vermeyi de düşünebilirler, ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor şu an.

Hakan'ı adamlar vermezler doğal bir durum. Fofana'yı ikna edemiyorlar. Nabıyon abi Milano'da?

Okan Buruk ve Kavukçu'nun ''İstediğimiz orta sahayı 28 Ocak'tan önce vermiyorlar'' sözündeki bu orta saha Onyedika'dır tahmini giderek doğrulanıyor.

Oyalamaya çalıştılar, apar topar İtalya'ya gidildi ama hiç bir görüşme ve planlama olmadan gidildiği görüldü.

Şimdi daha iyisi için bekletiliyor derken biraz daha zaman geçer, sonra Brugge ile ŞL maçları sonrası anlaşıldı denilecek gibi gidişata göre.

Tabi gidip Fofana'ya 8-9 yıllık vermeyi de düşünebilirler, ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor şu an.
Atletico+cityden 10 yedikten sonra 17K getirirlerse o koltukta zor otururlar.

Bize pres karşısında top sürecek veya saklayacak oyuncu lazım. Onyedika bu tanıma hiç uymuyor gibi. Galiba hızlı da değil

Camianın havası bozuldu, bu şartlarda Atletico ve City maçlarından puan çıkacağını sanmıyorum

Özellikle City maçından ümitliydim açıkçası.
çok doğru. Koç döneminde bizim beceriksizlikler çok göze batmıyordu fenerin mallıkları imdada yetişiyordu ama işler değişti üstüne kupayı da kaybettik. işin ciddiyetini kavrayamamış yönetim ve hoca görüntüsü hepten içimizi kararttı. inşallah şampiyonluğu kaybetmeyiz.

17 K ile ilgili sozlukteki eski yorumlari okudum .. Onceki yaz alamadigimizda herkes Yaya Toure gibi anlatmis acayip bir topcu kacirmisiz gibi sanirim iyi oynadigi SL donemine denk geliyor..
Bu yaz sanki en gercekci su yorumu su arkadas yapmis epey de izledigini idda ediyor .. Beklenen potansiyele ulasamadigi icin piyasasi gitgide dusuyor
Screenshot_2026-01-16-14-22-04-410_com.android.chrome.webp

Bu Onyedika aklımda kötü topçu değil olarak kalmış ama hangi maçtan onu hatırlamıyorum. Bize karşı oynamış mıydı bu? Ha 15 milyon filan edecek bir oyuncu da değil muhtemelen, o ayrı konu.
Transferi kesinleşirse maç tekrarını bulup izler yazarım, kimsenin pek bir bilgisi var gibi durmuyor çünkü ki normaldir, kim ne yapsın Brugge maçlarını.

italya'ya apar topar gidilir ama gizlice git be adam.

sorun bu paniğin üstüne davul zurna ile gidilmesi. dünya alem biliyor bizim panik modunu actigimizi. herkes bildigi icin de bizi öpme modunda hakli olarak. bunlar hem niye transfer sezonu acilinca irtibata geciyorlar, neden bu islere mesela kasım aralıkta başlanmıyor.

cok gerizekalica isler yapıyorlar.

galatasaray markasını rezil etmek bu kadar kolay olmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt