Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.965
- 21.042
- 2.233
O kadarını bilmiyorum. Fas maçında çok kötüydü. 2 - 3 UCL maçında normaldi ama Bruge da komple bir takım.Bence futbolcu bile degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadarını bilmiyorum. Fas maçında çok kötüydü. 2 - 3 UCL maçında normaldi ama Bruge da komple bir takım.Bence futbolcu bile degil
Zaten Kavukçu artık yeni yönetimde yer almaz bu kadar olayın üstüne istifa bile gelebilir, yönetim de seçim için sallantıda. Bir takım hocasıyla, yönetimiyle ara transfer dönemini ancak bu kadar kötü geçirebilir.Atletico+cityden 10 yedikten sonra 17K getirirlerse o koltukta zor otururlar.
%1 i nereden kırdın hic bir şey %100 değoldir diyerekten falan mıEğer şampiyonluk giderse son haftalara konferans kupasına katılacak kadar salalım. %99 alır gibiyiz
Aynı zamanda Abdullah Kavukçu Cenk Ergünü arayarak İtalyada saklandığı sığınakların konumlarını da istedi.Abdullah Kavukcu, İtalyan basını nedeniyle daha rahat bir yerde transfer görüşmeleri yapabilmek için Milano'dan ayrılmak istiyor. (Burhan Can Terzi)
Ekli dosyayı görüntüle 311715
Keşke gelse o. En kötü 3lüde oynatırızOkan kafaya birini taktı mı her transfer dönemi istiyor Onyedika gibi
İngiltere’deki kanatta ariastır kesin onada Takmıştı epey