Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.241
- 21.144
- 1.848
Bu yönetimden hiçbir ümidim yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şansımıza Chelsea filan gelir%1 i nereden kırdın hic bir şey %100 değoldir diyerekten falan mı
Noluyo taş mı düştü bunların kafasına
Torreira'nın biletini kestik zaten nedim bugünkü açıklamalar tuzu biberi olduToreyra cezalıymış
Berkanı da yolladık
Antep maçında kim oynayacak
3.5 sezonda iyi top oynanan çok az maç vardırBu sene ki diyerek diğer sezonlarda şahane top oynadığımızı bilinç altına vermeye çalışmış aslında
Eleştiriken bile biat var adamlarda
Hala aşıkları var kendsininTorreira'nın biletini kestik zaten nedim bugünkü açıklamalar tuzu biberi oldu
Şu takımı 5 maç yabancı birine izletsenOnyedika gelirse bu arada hücuma maliyetli birini almaya gerek yok.Zaten kısır bir merkezle oynayacagin için öndekiler top alamayacak.Su onyedikayi darp edecek bir delikanlı çıksa keşke bizi hiç dusunmemesi için
Bir gönülde iki aşka yer yok, bokaya mı gidiyor nereye giderse gitsin sıktı artık, iki de bir sıla hasretini dillendirip duruyo, galatasarayımı da montevideoya monteleyemiyeceğimize göre, adios amigosHala aşıkları var kendsinin
Bana kalsa şu an yallah bocaya derim
Unuturmuyum umut nayırla geraldo kabir azabı yaşatıyodu prime okan gssi dendiğinde bile3.5 sezonda iyi top oynanan çok az maç vardır
Hatırlayan olacaktır ümraniyespora kazanırken bile zorlanıyorduk
İcardi şapkadan tavşan çıkarıp kazandırmıştı
Hocam samimiyetimle merakimdam soruyorum.Lucasın neyini begenmiyorsun sence neyi veya neleri yapamiyor ? Nasi bi zaaf yaratiyorda degismesi gerektigini dusunuyorsun.Yada saha iciyle alakali degilmi soylemlerine mi takildin hakikaten merak ettim.Hala aşıkları var kendsinin
Bana kalsa şu an yallah bocaya derim