Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 23.386
- 14.993
- 2.828
Kiralık Marmoush
Ve 17K
Bu 2si geliyor
Transfer bitiyor
Galatasaray küme düşüyor
Ve 17K
Bu 2si geliyor
Transfer bitiyor
Galatasaray küme düşüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan buruk elit oyuncu alacak. Ah ulan bu herifle yillarimizi harcadık. Pardon 3 kere şampiyon yaptı bizi çok cuzzi bir kadroylaUlan ne uğraşıyorsunuz gidin 15 verecekseniz yirenkyi önüne de 10 numaraya 20 milyona rus elemanı alın gelin başka da bir bok yapmanıza gerek yok.
Vay be gizliliğe bak!!! Burhan ın bildiği gizli olabilir mi?Gizli operasyonmus![]()
Bulduk ne olum define mi arıyoz yaGalatasaray öyle bir kanat oyuncusu buldu ki, İngiltere'den onu alabilirse herkes şok olacak öyle böyle değil. (Burhan)
Recep İvedik - Aynen benim gibi bir adamsın hea.mp4uğurcan
singo davinson apo jacobs
torreira trasfer
sane yunus barış
osimhen
günay
sallai arda lemina eren
sara transfer
transfer ilkay ahmet
transfer
Geçen hafta getirdilerse -20 dereceyi görünce tüymüştür.Kayserispor'un transfer için getirdiği Ronael Pierre-Gabriel şehirden kaçtı!
(Faruk Aydemir)
Bizden beterleri de var
Fulham'dan Kevin olabileceğini düşünüyorum bu oyuncunun.Galatasaray öyle bir kanat oyuncusu buldu ki, İngiltere'den onu alabilirse herkes şok olacak öyle böyle değil. (Burhan)
Tüm dünyanın gözü önündeki ligde bulmuşlar...Bulduk ne olum define mi arıyoz ya
Ben artik yorum bile yapmıyorum farkindaysanBeyler OB gidecek sevdiğiniz bir Td gelecek ama transfer yok
OB 5 sene daha kalacak ama Marmoush ve Fofana gelecek
Hangisi?
Onlarin isimleri taninmis degil ama, bizimkiler hava atamaz sonra.