Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 yaşına geldi
atletik 8leri 10ları olan rakiplere karşı kafadan direkt elek oluyor
Rakip karşılamaya üşeniyor
Sert değil
caydırıcılığı yok
yeterince geniş alan sürati olmadığı için rakip yakalayamıyor
bu üsttekiler yüzünden orta alanda geçirgenlik yaratıyor takım yumuşuyor. (Lemina gününde olmadığında bu sorun daha belirginleşiyor)
topla öne gidemiyor
çapından ötürü uzun top karşılaması zaten yok
uzaklaştırmaları çok dengesiz
öne pas atma yok
diyagonal oyun yönü değiştiren pas atma yok
registalık yok
dinamizmi 3 sene öncesinin bir hayli gerisinde
bu yüzden etrafı çok dinamik sert olup onu taşımak zorunda
garip garip top kayıpları yapmaya başladı bu ara
bir ara gol mol atıyordu onlarda kesildi
tam 6 altı desen tam 6 değil tam 8 desen tam 8 değil
zırt pırt boca moca muhabbeti
duygusal yapısı

daha zaaf istiyorsan Ahmetcim geri kalanı da @Sadri Baykam yazacak benden bu kadar.

Her şeyi yazmışsın

Anlamak ve görmek istemeyene vahiy de indirsen anlatamazsın,gösteremezsin

Güney Amerikalı topçunun tek motivasyonu paradır yarım sezon için 1 milyon Euro daha fazla veririz kalır

Düzgün bir yönetim olsa torreiranin gitmesinde dahi bir sorun yok leminayi oynatirsin orada önüne 2 oyuncu kurucu atarsın yada gidip keitayi alırsın arkayı süpürür sürekli leminayla değişmeli oynar ama bunların alabileceği tek adam onyedika olduğu için bir de torr da giderse biteriz direkt

Marmoush geldi, Onyedika cepte, Lang gelirim dedi, Hakan Calhanoglu her an gelebilir, Fofana persembeden önce aciklanmaz ama kaptan olacak Fofana..

Bizi izlemeye devam edin.

Abileri kime neye izin verirse onu yapıyor dursun özbek sanırım
Abi den değil ya her yaptiğ işe abisi söyle istedi falan deniyorda buna kimsenin bir sey dedigi yok. Gs haklarini savunamiyor cunku herifte oyle bir kabiliyet yok hitabeti falan 0 konustugunda da batiriyo öyle olunca.

Kaleci olayi da dupeduz beceriksizlik once muslerayi ikna etmeyip para harcamak istemedi. Olmayinca plan falanda yapmadigindan kaleci bulamadı, bulduğunu da pahali bulup güya maliyet hesabina almadı.

Daha ucuza buluruz firsat vs beceriksizliğine en son kaleci bulamadigi içinde gitti bayıldı günu kurtarmaya. Git ugurcani al dediklerini dusunmuyorum.

Bence başarı tarlayı arazi malını mülkünü satıp kıytırık lig şampiyonluğu için her yıl 100-150 milyon harcamak değildir adamım. Onlar da bir gün biter. Şampiyonlar ligine de yakında direkt katılamayacağız zaten geçen yıl olduğu gibi. Sadece giriş parasıyla nereye kadar. Attığımız taş ürküttüğümüz kurbağaya değmiyor.

Ayrıca soruda iki şık var. 1.sinde istediğiniz td olacak diyor. 2.sinde okan +marmush 5 yıl diyor. Klopp ya da Enrique istiyorum mesela. Ben sana sorayım okan+marmush bi klopp etmez mi
Osman abe ben okanın sanıldığı kadar başarısız olduğunu düşünmüyorum, evet dikine inadına bazı hatalar yapıyor hepimizi deli ediyor ama neticede fena götürmüyor. Ha ürküttüğü kurbağaya değmediği doğru olabilir ama fener gibi bir şeytanla mücadele ettiğimizi de unutmamak lazım yerel ligimiz o kadar da önemsiz değil, önemli zira her seferinde hak ile batılın mücadelesine dönüyor iş, batıla buyur geç diyemeyiz!

İkinci bir husus da tabi sen kadar olamasa da tabi daha çok galatasaray özelinde türkiyedeki futbol deneyimine ben de az aşina değilim. Ve odur ki bu tecrübememe dayanarak yabancı bir td ile başarılı olacağımıza inanmıyorum. Buranın farklı dinamikleri var. Keşke olsa ama yabancılar burda olmuyor, olamıyor. Olsa da ezkeza oluyor devamlılığı olmuyor.

O yüzden başka bir yerli td dersen düşünürüm, ama malum pek bi alternatif de yok!

çok iyi transferler gelecek sabredin

Fofanayi cakacagim diyor illa.Lookman olmadan çakacağım size

Gevşek marco gt lalesi solucan kafayı takip ediyormuş

Allah allah işe bak

Yayın programımız

18.00 Recep Buruk ile Urugaylı Yermece
19.00 Sergen Z ile Transfer Astronomisi
20.00 Keramettin Admin ile saplamaca
21.30 Emir Sato ile yeni yazım stilleri
22.30 Doruk ile montaj bu
23.30 Deniz Zorlu ile Adını Silas Koydum
00.30 Feramuz ile İçe İçe Anadolu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt