Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toreira bizi uzaktan sevmeye karar vermiş hayırlısı, gidecem diyene kal diyemezsin 🤷‍♂️

Düşününce bize ilk gereken şey sağlam bir 10 numara

Lemina Torreira İlkay Sara yanına bir tane dinamik genç alsan fena rotasyon değil

Lakin sağlam bir 10 numara alsak hem ileri hem geriyi yükseltebilir, 30-40 vereceksek cidden bir orkestra şefi 10 numaraya vermek daha doğru olur

Kanat rotasyonu da Barış Sallai Sane Yunus

Gouri gibi birini kiralasak kanat/forvet tarzı kafi

3 transfere dağılırız ama iyi bir 10 numara en büyük etkiyi yaratır (bence)
Şöyle bir herif lazım bedavaya almış adamlar yav

Bu onyedika denen topçu eskiden en azından zayıftı oraya buraya koşup yetişiyordu. Şimdi kas yığını mı olmuş kalınlaşmış mı ne ise 3 metre depar atamıyor.

Ben Fas maçında tanıyamadım. Hareket edişi bile önceki bildiğimden farklı gibiydi. Spiker yanlış adama Onyedika diyor herhalde dedim. Sonuçta sahada bir de Onyeka diye başka topçu vardı, karıştırması olası geldi. Ancak ciddi ciddi oymuş. Zaten geçen sene gündeme geldiğinde bile şüpheyle yaklaştığım bir oyuncuydu. O halde görünce hepten soğudum.

Torreira iddialarını ortaya atan herif Torreira harici tweet atmıyor. Büyük ihtimal bi oyun dönüyor menajer Torreira arka arkaya açıklamalardan sonra ısrarla birinin tweet atması. Maaşa biraz daha zam istiyor

Bakın çok ciddi söylüyorum merkezi güçlendirip şu saranin yapamadıklarını yapacak düzgün bir adam almadığımız sürece doku bile gelse bir bok değişmez.Artik takke düştü kel göründü, tüm rakipler fb maçını baz alacaklar tabii ligdeki çoğu takımın gücü yetmeyecek buna ancak zaten o maçları kazanıyoruz bir şekilde.Ts,bjk,goztepe,samsun dep ve iç saha fb maçı var.Ayni durumlar burada da olursa ligi veriyorsun bu kadar basit ki aynılarını yapacaklar

Bu mevzu dogruymus bu arada.njieryalilar küfür etmiş paso

Yayın programımız

18.00 Recep Buruk ile Urugaylı Yermece
19.00 Sergen Z ile Transfer Astronomisi
20.00 Keramettin Admin ile saplamaca
21.30 Emir Sato ile yeni yazım stilleri
22.30 Doruk ile montaj bu
23.30 Deniz Zorlu ile Adını Silas Koydum
00.30 Feramuz ile İçe İçe Anadolu
Feramuz tövbe edip vatikana gidip kutsal şaraba başladı diye duydum en son

uğurcan
singo davinson apo jacobs
torreira sarr
sane marmoush barış
osimhen

offfff

Lemina Torreira İlkay Sara yanına bir tane dinamik genç alsan fena rotasyon değil

Lakin sağlam bir 10 numara alsak hem ileri hem geriyi yükseltebilir, 30-40 vereceksek cidden bir orkestra şefi 10 numaraya vermek daha doğru olur

Kang Lee nasıl olur?
Geçen direkt milli takımları kontrol etmiştim. Brezilya'da bile 10 yok.
Belki senin beğendiğin Buendia var.

Doğru diyorsun admirim. Bu takımda net bir maestroya ihtiyaç var, sadece yetenekle değil yaşıyla karizmasıyla herkesin de saygı duyacağı cinsten

Torreiranın fiziksel dezavantajları herkesin malumu tamam da baskı altında iki ayağıyla da bu kadar iyi top kontrolü yapıp boşluğa oynayabilecek adam bulursanız gelsin kolay kolay top kaybı yapmıyor adam

250 maçta sadece 3 kere baskı yedi onda da hepsini kaptırdı golü yedik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt