Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adamın az biraz videolarını izledim

bir de sene başında şl maçında biraz izlemiştim

onyedikaya söz konusu 15 milyonu vereceğime dennisi filan alırım yarı fiyatına

aradaki fark yüzde 1 bile olmaz
bari 2002li olsa herif o da değil hiçbir açıdan mantığa oturmayan bir transfer

Yayın programımız

18.00 Recep Buruk ile Urugaylı Yermece
19.00 Sergen Z ile Transfer Astronomisi
20.00 Keramettin Admin ile saplamaca
21.30 Emir Sato ile yeni yazım stilleri
22.30 Doruk ile montaj bu
23.30 Deniz Zorlu ile Adını Silas Koydum
00.30 Feramuz ile İçe İçe Anadolu
02.00 Mason ile Canım hocam kimdir?
04.30 Melih doktor- Neslin devamı için üreme
07.30 Cafer Güney ile güne söverek başlayın
08.30 Alper Admin ve yasaklı siteler
09.30 Kolpa Kemalden Masallar
11.00 Furkan Kaya ve günün beğenileri

Yoksa kavukcu salah icinmi gitti... herif zaten liverpooldan ayrilmak istiyordu

Bakın çok ciddi söylüyorum merkezi güçlendirip şu saranin yapamadıklarını yapacak düzgün bir adam almadığımız sürece doku bile gelse bir bok değişmez.Artik takke düştü kel göründü, tüm rakipler fb maçını baz alacaklar tabii ligdeki çoğu takımın gücü yetmeyecek buna ancak zaten o maçları kazanıyoruz bir şekilde.Ts,bjk,goztepe,samsun dep ve iç saha fb maçı var.Ayni durumlar burada da olursa ligi veriyorsun bu kadar basit ki aynılarını yapacaklar
1000 defa yazdım. Anadolu takımlarının yerinde olsam bize full Afro çıkarım önce full press yaparım sonra yaslanirim. Bize kim press yapsa topu bırakıyoruz. Hızlı hücumları durdurma oranımız Lemina formda değilse iyi değil.

Torreiranın fiziksel dezavantajları herkesin malumu tamam da baskı altında iki ayağıyla da bu kadar iyi top kontrolü yapıp boşluğa oynayabilecek adam bulursanız gelsin kolay kolay top kaybı yapmıyor adam

one pas atmiyor denmesi akil almaz bir sey ya. oyun kurarken bir sekilde tehlikeye sebep olan hat kiran kisa paslarimizin cogunu bu herif atiyor.

sirti donuk hem sagina hem soluna hizli donebildigi icin baskilarda hic top kaybetmiyor ve herifte hic kararsizlik yok. pas tercihleri hep net ve dogru.

one pas atmiyor denmesi akil almaz bir sey ya. oyun kurarken bir sekilde tehlikeye sebep olan hat kiran kisa paslarimizin cogunu bu herif atiyor.

sirti donuk hem sagina hem soluna hizli donebildigi icin baskilarda hic top kaybetmiyor ve herifte hic kararsizlik yok. pas tercihleri hep net ve dogru.

Hayır renktaş şu an Torreira dahil tüm oyuncularımız berbat ve seneye yeni yeni 11 kurulmalı………….

Her devre arası aynı hikaye

Sane ile Salah çarpışan arabalar gibi habire birbirlerine toslar

Torreiranın fiziksel dezavantajları herkesin malumu tamam da baskı altında iki ayağıyla da bu kadar iyi top kontrolü yapıp boşluğa oynayabilecek adam bulursanız gelsin kolay kolay top kaybı yapmıyor adam
Tespit budur benim için nokta atışı. Felipe Melo ve Fernando'nun bile basit pas hataları oluyordu çokça. Torreiranın çok çok az.

bu yıl şampiyon olup kulübü 3 yıllığına dondurup kafa dinleyelim

aynen yav

1768569357464.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt