Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beceriksizler sürüsü transfer yapamıyorlar, taraftarı en azından Torreiyayı kaybetmedik diye sevindirecek duruma getirecekler. Sezon başı da kanat alamayıp Barış Alper için aynısını yaptılar. Bu yönetimden de bu hocadan da vizyon transferi beklemeyin. Almaya çalıştıkları oyuncular bile Onyedika, Gueye gibi takım kalitesini artırmayacak vasat adamlar. Düzgün bir aday çıksa da mayısta hepsinden kurtulsak. İyice nefret ettirdiler.

sanki 55 versen reijnders alabileceksin. olay para degil ki. yazin osimhen icin de aynisini dedik sana gelmeyi istemesi 150 doksen sahip olamayacagin bir piyango. millet bununla ugrasmayalim jonathan david alalim falan yaziyordu o sirada. bu akla uysak simdi lige ve cl’ye havlu atmistik mesela.

GS transfer dönemleri Çin işkencesinin yeni bir versiyonu takip etmeden de duramıyorsun. Takip ettikce dahada beziyorsun :asd:
Galatasaray iyi giderken kendi Base'ine dinamit ile kamikaze yapan herkesin Allah belasını versin. Yıldım hep aynı senaryoyu farklı kişilerle yaşamayı. Galatasarayda iyi giden şey bozulur diye boşuna goygoy olmuyor. Bizansciliktan yıldım

Benim artık bu dönemden umudum yok. Bu sefer osimhen de kurtaramaz bu yönetim sadece makineye bağlı bir hasta gibi fişin çekileceği günü beklemektedir

5-6 m euroluk 3-4 tane oyuncuya raaziyim ben

Bu kadar para varken kimseyi alamamak da apayrı olay ha. Düşünün bir de bjk'nin mali durumu bizde olsa kulübe kilit vuracağız demek ki. Gittikleri her yerden red yiyorlar. Anca 17K gibi kulübünün kurtulmak istediği veya menajerlerin önerdiği oyuncuları alabilirler bunlar. Bu arada Torrik'in yeri de nah dolar.

Son gün panik transferi yaparlar tüm paralari olmayacak adamlara gömerler. Zaten bu devre arasi transferlerden iyi oyuncu alabilmek zor.

Yarin okan hoca cikar transfer ekibimiz yoğun şekilde çalışıyor en iyisini alacağız diye devam eder

Yarın Antep maçında 1-0 geri düşersek izleyin o zaman cümbüşü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt