- 21 Ocak 2010
- 72.846
- 51.265
- 5.003
erden baskana yalvarsak ceza evinden bize baglanti kurar mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim topçulara ne oldu Memik abi?........ Hakan... Onana
Sane...... Brandt... Gouri
............. Osimhen ...........
Kurun lan şunu basın paraları
Yarın Antep maçında 1-0 geri düşersek izleyin o zaman cümbüşü
Hepsinin içi geçmiş. Durmak isteyen yok yeni kan yeni heyecan lazımBizim topçulara ne oldu Memik abi?
Menajerinin açıklamasına denk geldim, doğru mudur bilmiyorum; evine yakın olmak istiyormuş, motivasyonu düşmüş vs...Yanında enerjisi düşük adamlarla birlikte oynamaktan adam da yıldı artık, koş koş nereye kadar? Sene sonu G. Amerika' dan az-çok cazip bir teklif alırsa durmayacak gibi...Bu kadar para varken kimseyi alamamak da apayrı olay ha. Düşünün bir de bjk'nin mali durumu bizde olsa kulübe kilit vuracağız demek ki. Gittikleri her yerden red yiyorlar. Anca 17K gibi kulübünün kurtulmak istediği veya menajerlerin önerdiği oyuncuları alabilirler bunlar. Bu arada Torrik'in yeri de nah dolar.
Fabrizio falan here we go derse o da aynı haberi vermek için giriyor geneldeYav bu samiyenhaberde kac gundur sessiz. Herife haber sizdirmiyorlar galiba
Elit oyuncu almak kolay değil. Elit olunca pahalı oluyor derYarin okan hoca cikar transfer ekibimiz yoğun şekilde çalışıyor en iyisini alacağız diye devam eder
Milleti sıtmaya razı edecekler galiba5-6 m euroluk 3-4 tane oyuncuya raaziyim ben
Fofananın 40 ettiği yerde Torreira 80 eder 17 k nın 25 ettiği yerde 150 edertoreyra en fazla 15 eder şuanki hali
eskisi gibi olsa 30 40 derdim
Milleti sıtmaya razı edecekler galiba5-6 m euroluk 3-4 tane oyuncuya raaziyim ben