Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.674
- 5.838
- 2.108
Onyedika, Atletico Madrid maçının sonucunu bekliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence de sene sonuna dek kesinlikle kalmalı, takımda her açıdan en güvendiğim adam. Genç oyuncu kontenjanı gayet müsait, sağlam bir 6 numaranın yanı sıra bir de Torreira' nın şu an üstlendiği 6.5-8 numara pozisyonu için potansiyeli yüksek U23 oyuncusu mutlaka düşünülmeli; CV sine göre çift hanelere bile çıkılabilir. En iyi oynadığımız maçlar dahil, orta saha hattımız rakip takıma net üstünlük kuramıyor ve bu durum Torreira yüzünden değil, Torreira olmasına rağmen; diğer orta saha oyuncularımızın alayı bir Torreira etmiyor maalesef...Bir şekilde sene sonuna kadar kalması için ikna etmek lazım. Gidecekse sene sonu gitsin. Devre arasında eldeki tek adam akıllı orta sahadan da olursak şampiyonluğu altın tepside fenere sunmuş oluruz. İyi bir yönetim olsa, dersin ki Torreira gidiyorsa gitsin, 2 tane adam alırız devam ederiz yolumuza. Geçmişte stoper ikilisini devre arası değiştirip şampiyon olmuştuk. Her zaman aynı şey olacak diye bir şey yok tabii ama en azından dersin ki karalar bağlayacak durum yok. Hatta kan değişikliği olumlu bile yansıyabilir kısa vadede. Ama bunlar giden hiç kimsenin yerini dolduramaz. Orası net.
dostum manavdan meyve mı alıyorsun 40 mılyon adamın fiyatıYav abi gerçekten tek birtane Lookman al azıcık hızlı basan bir orta saha ndiaye tarzı bile olur 2 transfer bu takımın çehresini komple değiştirir
5 tane adam alıp 40 gömeceklerine 1 tane adam alsınlardostum manavdan meyve mı alıyorsun 40 mılyon adamın fiyatı
lookman fener almayacaksa bizim almamızın bi anlamı yok o maliyetlere5 tane adam alıp 40 gömeceklerine 1 tane adam alsınlar
kim renktaş30 dan aşağı satılmaz. Makina gibi adam oynuyor oynuyor oynuyor
Tutunacak dalı kalsaydı bırakmazdı.erden timur kendi bıraktı
En az 3 sene daha katkı verir nerede oynarsa oynasın bu piyasada gidip Torreira yı başka bir takımdan almaya kalksan 30 milyon çekerler minimum30 dan aşağı satılmaz. Makina gibi adam oynuyor oynuyor oynuyor
alakası yok dostum ali cok baskı yaptı bıraktı adam karısı hastaydıTutunacak dalı kalsaydı bırakmazdı.
Olydeki os olan çocuk gerçekte de iyi mi acaba , fm 26da baya iyi bir dlp oluyor
Kesinlikle ben kalmasını isterim zatenEn az 3 sene daha katkı verir nerede oynarsa oynasın bu piyasada gidip Torreira yı başka bir takımdan almaya kalksan 30 milyon çekerler minimum
Gvardiol sezonu kapattı. Diasta 6 hafta falan yok akeye de guvenmiyorlar diye aldılar zaten guehiyi vermezler yani.Guehiyi aldılar, Khusanov ikna et getir işte fırsat transferi bu. Rotasyonun eksik. He bu simitçi yapabilir mi asla yapamaz da.
Satılmaz umarim.tabi toreira hocamkim renktaş
tamamSatılmaz umarim.tabi toreira hocam
Aynen omouzakitis mi heis