Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lookman transferi, ihtiyaç önceliği ve olası F/F oranı itibariyle aklıma yatmıyor. Kanat olarak iyi tabii (Barış varken öncelik olmamalı) ama hele bazılarının hayal ettiği gibi forvet arkası-10 numara pozisyonu için hiç uygun bir profil olarak görmüyorum kendisini. Alınırsa çok başarılı olmasını, ligi süpürmesini isterim elbette; benim tahminim tutsa ne, yanılsam ne?

Yazın da icardi yerine aylarca forvet beklemeyiz umarim şimdiden forvet listesi yapılması faydali olur

Menajerinin açıklamasına denk geldim, doğru mudur bilmiyorum; evine yakın olmak istiyormuş, motivasyonu düşmüş vs...Yanında enerjisi düşük adamlarla birlikte oynamaktan adam da yıldı artık, koş koş nereye kadar? Sene sonu G. Amerika' dan az-çok cazip bir teklif alırsa durmayacak gibi...
koşu mesafelerinde hep en tepede sara ve sane var

Nereye koşuyomuş acaba bu toreira

Semenyo dan sonra guehi de çektiler hemde 20 kağıda ,Allahtan bizim maçlarda oynayamayacaklar

Cl de oynamayacak oyuncuları da şimdiden gidip almak city adına akıl tutulması

kimseyi almasınlar, mayısta seçimde bunlar paketlensin yaza Allah kerim
dedirtiyorlar adama....

Arsenalde genduzi ve xhakayla bile iyi ikili olamayıp emerynin de başını yedi

Bu adamla kimse iyi ikili O LA MI YORR

koşu mesafelerinde hep en tepede sara ve sane var

Nereye koşuyomuş acaba bu toreira
Sara koşuyor da kaç ikili mücadeleye girip kaçını kazanıyor, kaç tane boşta kalan topu atik davranarak takıma kazandırabiliyor? Bunlar istatistiklerle tam olarak ortaya konulabilecek hususlar değil, izlemeyi bilmek gerekiyor. Sane bir kanat oyuncusu olduğu için kıyaslamak gereksiz ki o da temaslı ikili mücadeleler konusunda prime döneminde dahi pek parlak biri değildi ayrıca...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt