Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torrik gidiciymis. Ulan banega işi gibi olacak yine. Bulgurdan da olacaz

I Adore You GIF by Maryanne Chisholm - MCArtist

Sara koşuyor da kaç ikili mücadeleye girip kaçını kazanıyor, kaç tane boşta kalan topu atik davranarak takıma kazandırabiliyor? Bunlar istatistiklerle tam olarak ortaya konulabilecek hususlar değil, izlemeyi bilmek gerekiyor. Sane bir kanat oyuncusu olduğu için kıyaslamak gereksiz ki o da temaslı ikili mücadeleler konusunda prime döneminde dahi pek parlak biri değildi ayrıca...
Bacak boyu kısa olduğu için çok koşuyo zannediliyo hepsi bu,veriler de bunu destekliyor

Boşa düşen sahipsiz topların bazılarını kazanması üzerinden mi okuyucaz os oyuncusunu,bıraksın sahipsizleri rakibin ayağındaki sahipli topu kazansın biraz da takıma faydası olsun

Bacak boyu kısa olduğu için çok koşuyo zannediliyo hepsi bu,veriler de bunu destekliyor

Boşa düşen sahipsiz topların bazılarını kazanması üzerinden mi okuyucaz os oyuncusunu,bıraksın sahipsizleri rakibin ayağındaki sahipli topu kazansın biraz da takıma faydası olsun
Onu da takımda daha iyi yapan biri yok. Sana göre kim mesela? Sara deme de!..

Torreyra'yı sezon ortası satmak isteyen önce beni çiğnemek zorunda

185 boyunda 98 kiloyum

2018'den beri olimpik halterle uğraşıyorum

silkme ve koparmada çok iyiyim

Yönetim kısaca diyor ki; değerli Galatasaraylılar bizden transfer beklemeyin yazın barışı takımda tuttuğumuz gibi torreirayı da takımda tutarsak başarı sayın,boşverin transferi

Haaa son gün belki oluai falan çekebiliriz ts yi bankalar birliğinden çıkardık şimdide ihya etmeye devam edeceğiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt