Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
su an uzerlerinde hayvan gibi baski var normal olarak
taraftar kendilerinden tiksiniyor
pek cok denklem var, basinda sezon sonu secim
bu kadar sebebi alt alta koyunca maalesef korkulan olacak gibi

sirf almis olmak icin adam alacaklar
yeni cuestalar frankowskiler gelecek

su an uzerlerinde hayvan gibi baski var normal olarak
taraftar kendilerinden tiksiniyor
pek cok denklem var, basinda sezon sonu secim
bu kadar sebebi alt alta koyunca maalesef korkulan olacak gibi

sirf almis olmak icin adam alacaklar
yeni cuestalar frankowskiler gelecek
Elit oyuncu diyordu Okan hocamız. Yine mi kolpa yapiyor

Lookman'a 35 40 vermek yerine Gouri'ye 30 vermek daha mantıklı. O da kaliteli oyunvu ve 2 - 3 mevkide iş görüyor + olarak maaşlar arasında fark olur.

Lookman transferi, ihtiyaç önceliği ve olası F/F oranı itibariyle aklıma yatmıyor. Kanat olarak iyi tabii (Barış varken öncelik olmamalı) ama hele bazılarının hayal ettiği gibi forvet arkası-10 numara pozisyonu için hiç uygun bir profil olarak görmüyorum kendisini. Alınırsa çok başarılı olmasını, ligi süpürmesini isterim elbette; benim tahminim tutsa ne, yanılsam ne?

Osimhen, Sane, Barış, Yunus bu dört ismin hepsi sakatlanmadan, formdan düşmeden her maç %100 ile oynaması gerekiyor aksi halde şampiyonluk gidiyor. Hücum hattına ilk 11 seviyesinde 3 tane oyuncu acilen alınmalı.

Onu da takımda daha iyi yapan biri yok. Sana göre kim mesela? Sara deme de!..
Düzgün bi os yok ki takımda bi lemina var o da kaçak güreşiyo

Hepsinin çok fazla defosu var

4 senedir tor beyefendiye eküri bulmaya çalışıyoruz hala bulamadık,bir yerde artık durup acaba bunda mı problem var diye düşünmen lazım

X bi topçu adı geçiyo diyelim kalite oğlu kalite ama buna uymadığı için gelsin diyemiyoz alamıyoz,sonra da takımın en iyi topçusu çekiyoz saçmalığa gel

Sadece gs özelinde değil arsenalde de kimseyle yapamadı,fioda da yapamadı,uruguay mtde de yapamadı,bi burda yaptığı zannediliyor hep yanındakine suç bulunup

Ama bizi kandırabilir mi

Aslaaaaaaaaaaaaaaa

Ben adamı öyle bi yakalarım ki,şaaaakk diye enselerim foyasını çıkartırım ortaya

Düzgün bi os yok ki takımda bi lemina var o da kaçak güreşiyo

Hepsinin çok fazla defosu var

4 senedir tor beyefendiye eküri bulmaya çalışıyoruz hala bulamadık,bir yerde artık durup acaba bunda mı problem var diye düşünmen lazım

X bi topçu adı geçiyo diyelim kalite oğlu kalite ama buna uymadığı için gelsin diyemiyoz alamıyoz,sonra da takımın en iyi topçusu çekiyoz saçmalığa gel

Sadece gs özelinde değil arsenalde de kimseyle yapamadı,fioda da yapamadı,uruguay mtde de yapamadı,bi burda yaptığı zannediliyor hep yanındakine suç bulunup

Ama bizi kandırabilir mi

Aslaaaaaaaaaaaaaaa

Ben adamı öyle bi yakalarım ki,şaaaakk diye enselerim foyasını çıkartırım ortaya
dostum bize deli diyorlardır ama gerçekleri gören yok malesef. her hareketli atletik takıma karşı ezilmenin sebebi kim diye düşünen yok

goruyorum ki belirli odaklar Torreira ile Cimbom taraftarinin arasina girmeye calisiyor

siz de bu oyuna geliyorsunuz, yaziklar olsun

he adam geldiginden beri geriye gitti mi gitti. geriye gitmeyen mi var? OB anternmanlari sagolsun

Torreira bize Erden agabeyin emanetidir. yaptigimiz serinin yapitaslarindandir. oyle ucuza adam yedirmeyiz

fofana asla gelmem diyormus - matteo moreto

Toreira yı falan satmazlar umarım. Devre arası her isteyen ben gidiyorum diye gidemez. Burası Anadolu kulübü değil.

Birkac fenerli arkadasla futbol konusurum...Tamami nefret eder toreiradan bizde en imrendikleri topcu oldugunu da ozellikle belirtirler.. ne osimhen ne icardi ne baris hepsi ekseriyetle toreira diyor..
Sadece bir tespit olarak deginmek istedim benim bile bu kadar dikkatimi cekmiyor bir Gs neferi olarak
İlk önce futbolcudan anlamak gerekiyor.
O kadar eksik ve yetersiz adam varken Geldiğinden beri en istikrarlı adam olan her sene şampiyonlukta payı olan adamı tartışıyorsak Başınızdaki çapsızların iş bilmezliklerine şaşırmamak lazım.Buna yazaırda yorumcusuda dahil.Böyle adamlara bu iş bilmez yönetim çok bile.

Hani torun fiziksel dezavantajı var yaş 30 falan teklif geldiğinde bocaya falan satılır gider.Bu sorun değil.Ama adama düpedüz yetersiz muamelesi çekiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt