Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mineiro orta saha ariyodu cidden hatta Fred yaziliyodu ama maasi fazlaymis diye olmamisti (Fb Fred'e total 7-8m maas veriyomus galiba)

Yalniz bunlar oyle Flamengo, Palmeiras, Cruzeiro, Botafogo gibi parali takim degil. Verecekleri bonservis tas catlasa 8-9m olur

Devre arasi Torreira gitmek istese bile 25-30m'den ucuza birakamayiz onlar da veremez. Geciniz

Abi önünüze gelen herşeyi tüketmeyin. Etkileşim vermezseniz bir yerden sonra kolpayi kesecek adamlar. Yapay zeka mi gerçek insan mı belli olmayan hesapların twitlerini bile ciddiye alıp sayfalarca konusuyorsunuz.

1er yıl demirbay-sergio gibi adamlarla şampiyon olduk

e yanlarındaki torreira zaten asıl problemmiş

hoca hoca değil

oğlum biz nasıl şampiyon olduk rekorlar kırarak o zaman

tamam ciddiye almıyoruz da zırvalamayı bırakın biraz arada güldürmeyin kendinize

Bizmkinlerdr 1 gram akil varsa

Glasnerin ayagina gidip ikna etmeliler

5m maas versinler umrumda degil

Düzgün bi os yok ki takımda bi lemina var o da kaçak güreşiyo

Hepsinin çok fazla defosu var

4 senedir tor beyefendiye eküri bulmaya çalışıyoruz hala bulamadık,bir yerde artık durup acaba bunda mı problem var diye düşünmen lazım

X bi topçu adı geçiyo diyelim kalite oğlu kalite ama buna uymadığı için gelsin diyemiyoz alamıyoz,sonra da takımın en iyi topçusu çekiyoz saçmalığa gel

Sadece gs özelinde değil arsenalde de kimseyle yapamadı,fioda da yapamadı,uruguay mtde de yapamadı,bi burda yaptığı zannediliyor hep yanındakine suç bulunup

Ama bizi kandırabilir mi

Aslaaaaaaaaaaaaaaa

Ben adamı öyle bi yakalarım ki,şaaaakk diye enselerim foyasını çıkartırım ortaya
O kadar emek verip kafa açıyorsun; sonra dediğin laf; ''Takımda orta saha yok, Lemina var, kaçak güreşiyor''...Eee, sonuç olarak Torreira' dan daha iyi rakipten top çalan adam olmadığını teyit etmiş olmuyor musun bu durumda? Ne anlatıyorsun yani?..

1er yıl demirbay-sergio gibi adamlarla şampiyon olduk

e yanlarındaki torreira zaten asıl problemmiş

e hoca hoca değil

oğlum biz nasıl şampiyon olduk rekorlar kırarak o zaman

zırvalamayı bırakın biraz arada
Torreira 1 bir buçuk senedir muazzam top oynuyor. Öncesinde cidden beni tatmin etmiyordu performansı haterligimi biliyor bilen zaten de şu son bir senedir adama laf atmak boş iş

anormal ayak kalitesi olan bir merkez orta saha buluruz da ret yeriz harbi önemli değil de. 6 numaramsı, yok fizik, ikili mücadele zart zurt modelinde takılan bir hanzonun peşinde bu kadar koşmamız üzücü ya.

Torreira 1 bir buçuk senedir muazzam top oynuyor. Öncesinde cidden beni tatmin etmiyordu performansı haterligimi biliyor bilen zaten de şu son bir senedir adama laf atmak boş iş
Samiyi bile ikna etmış torreiranjn performansından ben kusku duymam arkadaş

Milan ne lan bizim takımın şu hali mevcut milandan 2 gömlek üstün takım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt