Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala #kavukcuistifa tagleri acilmamis. Bize hersey mustehak

Ulan bir yattim kalktim Torreira gitmis. Kendinize gelin. Devre arasi Torreira satacak kadar beyinsiz bir yonetim yok. Yeteneksizler ama kendilerinin bekasi icin boyle bir hareket yapmazlar.

Tolgahan'in tostos basgan maliyetten her seyi vetoluyor duyumu garanti dogrudur

Secim oncesi para harcamak istemez. Secilsin sonra rahat rahat batirir kulubu

Zamaninda opsiyonlu kiralik Assignon'u bile reddedip Aurier aldirmisti
Yazında yapti ya aynisini geride ilk duyumun atildigi yerde yazdim. Onu veto, bunu veto etti en son gun kalecisiz koymamak için gitti ugurcani aldı.

Yalnız cidden twitterda torreira nın gitmesini isteyen nispeten zekası noksan insanlar olduğunu görmek üzücü

~~~KOMPLO~~~

Takim Fb macini adeta satti, maaslar yatmiyor paralarini almiyor gibilerdi.
Singo menajeri uzerinden kendini Inter'e oneriyor.
Torreira menajeri uzerinden kendini yollatmaya calisiyor.
Para suyunu cekti buyuk huzursuzluk var Cimbom kapaniyor.

~~~KOMPLO~~~

Tolgahan'in tostos basgan maliyetten her seyi vetoluyor duyumu garanti dogrudur

Secim oncesi para harcamak istemez. Secilsin sonra rahat rahat batirir kulubu

Zamaninda opsiyonlu kiralik Assignon'u bile reddedip Aurier aldirmisti
Yav yine de biriyle anlassak zaten yazardı italyanlar o yüzden bence biraz yangın için hedef gösteriyor , iyi yapıyor

Yangin yaratacak etkisi olan biri degil ki
Sürekli bu tarz mesajlar atıyor artık orasını bilmem ama bu yazdığı doğru değil bir transferin bitmesi için iki taraftan da sözlü anlaşma lazım öyle bir şey olsa zaten iki taraf ok dediği anda kavukcu daha bulunduğu yeri terketmeden italyadan herkes yazar

Osimhen, Sane, Barış, Yunus bu dört ismin hepsi sakatlanmadan, formdan düşmeden her maç %100 ile oynaması gerekiyor aksi halde şampiyonluk gidiyor. Hücum hattına ilk 11 seviyesinde 3 tane oyuncu acilen alınmalı.
Hep bu minvalde mesajlar atmaktan bıkmadın da mottosu önde baskı olan bir hocan var ve bunu yapmak için birilerinin kaybedilen topları özellikle merkezde tekrardan takıma kazandırması gerekiyor. Elindeki oyunculardan bir tek Torreira iyi bu konuda. Tam fit olduğunda Lemina ayrı bir seviye elbette ama onu da o haliyle nadiren görebiliyoruz.

Elinde Edson-İsmail-Fred varken, üstüne Guendozi' yi aldıran, imkanları zorlayıp Kante eklemesi yapmaya çalışan Tedesco enayi mi sence mesela? Kante' yi ben de biraz fantezi görüyorum ama 4-2-3-1 oynayacaksan, merkezde iki tutucu adam oynatmak zorundasın. Tutucu derken, 3-4. bölgeye girmesinler diye ayaklarına pranga bağlanmıyor; yeri gelir, Torreira hücumcuların yapamadığını yapıp kilidi açar, yeri gelir Guendouzi en önemli maçta benzerini yapar.

Sadece denk-daha güçlü takımlara karşı değil, Alanya-Kocaeli gibi mütevazı takımlara karşı da bahsettiğim 'orta saha geçirgenliği' sorunsalını yaşamıyor muyuz? KG-GB gibi takımlar bile zorluyor da son pas-son vuruş hatası nedeniyle hedefe ulaşamıyorlar bize karşı...

Düşününce bize ilk gereken şey sağlam bir 10 numara

Lemina Torreira İlkay Sara yanına bir tane dinamik genç alsan fena rotasyon değil

Lakin sağlam bir 10 numara alsak hem ileri hem geriyi yükseltebilir, 30-40 vereceksek cidden bir orkestra şefi 10 numaraya vermek daha doğru olur

Kanat rotasyonu da Barış Sallai Sane Yunus

Gouri gibi birini kiralasak kanat/forvet tarzı kafi

3 transfere dağılırız ama iyi bir 10 numara en büyük etkiyi yaratır (bence)
yok ki adam yok ama

Griezmann olmuyor
Fernandes olmuyor
Silva olmuyor

onun disinda da biri yok ki maalesef.

De Bruyne olur ama Nisan'da doncek

Ne demek Torreira gidiyor ?? Vallahi tansiyonum düştü bak haberleri gördüğüm gibi, gidemez bir yere dellenmeyin !

Yaşı kaç olursa olsun bize Hakan şart.
Bir çok sorunumuza çare olur.
Bu sene Davinson ve Abdülkerim'in sadece 1 golü olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt