Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.385
- 14.079
- 1.498
İcardiyi 6 numaraya koyalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Genel olarak dedim ağabey sara iyileşmezse İlkay ve tor kalıyor orta sahada leminada sağı solu belli değilToreira cezali degil mi ?
Nası reddetmişler ya Dünya'nın en clean topluluğu ve etik olarak sporu ve sporcuyu daha ne kadar ahlaklı hale getiririm diye düşünen bir güruhu reddetmek akıl tutulması ya.burda hiç kimse söylememiş de lookman ve nunez fbyi reddetmişler
Sapik bu herif evlendirelimde kurtulalim artikBunlar hep @Oğuzhan Sesko yuzunden oluyor
bence komple bir cookiesleri silelim o da olmazsa bir geri donus yap.
6 numara 8 numara 10 numara kanat acil acil lazım2 yabanci ortasaha ve yerli ortasaha lazim
Havadaki kuşa bakarken eldeki kuş kactiBizim işimiz zor vallahi birtane orta saha alamadık eldekide sakatlandı
Antep maçında orta saha Lemina- İlkay- Yunus olacak belli ki.Toreira cezali degil mi ?
1 hafta önce 1 tane adam alsalardı kafamız rahattı şimdiHavadaki kuşa bakarken eldeki kuş kacti
Bari bi cuma mesajı falan atar insanİlkay efendi bir zahmet top oynasin da antepi yenelim herif mesut ozilden beter sicti su ana kadar ..
@Sadri Baykam bak ben de soylenmeyeni soyledim![]()
Elit oyuncu hemen bulunamıyor renktas. 28 inde önce elit oyuncu gelmiyor1 hafta önce 1 tane adam alsalardı kafamız rahattı şimdi