Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antep macinda yedekte stoper ve ortasaha yok

Ama gotümüz çok rahat

Çünkü kaan ayhan var

Sevgili hocamız altyapıdan eyupcani ve ogulcani 15 dk bile oynatmadigi için kupada,rotasyona kazandiramiyoruz

Ama gotümüz çok rahat

Çünkü kaan ayhan var

Sevgili hocamız altyapıdan eyupcani ve ogulcani 15 dk bile oynatmadigi için kupada,rotasyona kazandiramiyoruz
Beratı falan kadroda tutmalıydık biz franko ve jelertten birise kalmalıydı zanioloda aynı şekilde bu adamların yerleri dolmadı

Bıkmadım, takımın en önemli eksiği hücum. Hücum rotasyonu savunma rotasyonu gibi değil, orada üretmek zorundasın idare edemezsin. Önce topu kullanma sorununu çözeceksin, topu kazanma sorununu değil. Galatasaray gibi takımlar tek ön libero ve bir merkez orta saha ile oynar, oynamak zorunda. Selçuk-Melo, Oliveira-Torreira, Sara-Torreira gibi. Hücumdaki üretkenlikten taviz verilemez orta sıra takımı değiliz biz. Geçen sezon Lemina gelince ciddi fark yarattı fakat asıl farkı Torreira hücumda yarattı. Torreira hücumda kısır kalsa önceki yıllar gibi yine sorun yaşardık. Ayrıca Torreira ve Lemina sadece savunmacı değil, top kullanma ve taşıma konusunda da iyilerdi. Savunmanın önünde kazık gibi bekleyip 0 risk ile oynayan ön liberolardan nefret ederim. Takım saydığım dörtlü yokken yada formsuzken berbat bir hale geliyor. Pozisyona bile giremediğin maçtan sonra ön libero krizine girmek nedir? Lemina ve Torreira var işte gayet yeterli. Fbyi tehdit etsen üstüne gelebilir miydi rahatça? Osimhen, Sane, Yunus, Barış bu dörtlüden birinin kılına zarar gelse şampiyonluk gidiyor farkında mısın? Dördü birden her maç %100 ile oynamazsa yine şampiyonluk gidiyor. Geçen sene Yunus ve Barış kendilerini aştı müthiş performans gösterdiler, bu sonsuza kadar böyle mi gidecek?
Lemina ve Torreira' nın her daim tam fit olacağına dair garantimiz olsa evet ama Bunlar da insan ve Lemina' nın iyi halini seyrek görüyoruz ki onun olmadığı her senaryoda Torreira' nın da verimi düşüyor.

Orta saha hattımız iyi olduğunda Barış ve Sane' nin etkinliği çok daha ezici olacaktır. Onlardan daha iyisini bulup parayla da almak zor zaten. Yine de hücumcu alınmasin demiyorum. Kira ya da bonservisiyle mesela Tel alınabilse kim istemez mesela?

Ama gotümüz çok rahat

Çünkü kaan ayhan var

Yedekte hücumcu da yok ki.
:asd:

Yani adamdan sayarsan, hocanın 'yollarımızı ayıracağız' dediği Yusuf Demir ve vasat Kutucu var işte.

Normalde üzülürdüm de şu an sara sakatlığına üzülmüyorum. Bakalım ne yapacaklar orta sahasız

Yedekte hücumcu da yok ki.
:asd:

Yani adamdan sayarsan, hocanın 'yollarımızı ayıracağız' dediği Yusuf Demir ve vasat Kutucu var işte.
Umarım gencolar ogulcan,furkan ve ada kadroya girer ve süre bulurlar artik

kaanla yusufu topla bir furkan etmiyor

1768582550164.webp

taraftarın şu şekil devreye girmesi lazım ortasaha için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt