Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harbi hoca teknik ekip ve en az 7-8 ilk 11e oyuncu sart

buyuk temizlik lazim

kvkc1.webp
Sakin olun ve bize güvenin

Yarın en kotu davinsonu ortasahaya çekeriz,kaan veya dağhan stoper olur

Nerdeyse dursun ve okandan kurtulacaksak şampiyon olmayalım raddesine geldim. O kadar bıktırdılar.

Sara 1 ay olmaz , sonrasında nasıl döneceği muamma. Bir baba 1 genç orta saha alın artık, yeter.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sara sakatlanmasa ne olacaktı ki? Antep maçı yedek kulübesine baktınız mı? Koskoca takımın yedekte sadece 2 tane hücum opsiyonu var.

Biri resmen hocanın 'ayrılacak' dediği Yusuf. Diğeri de Kutucu.

16 gündür transfer sezonu resmen açık. 16 gün içinde bir tane bile oyuncuyu Antep maçına yetiştiremediler. Sorumlular derhal istifa etmelidir.

Konu Fb ne yaptı konusu da değil. Fb isterse 1000 tane oyuncu alsın, isterse 1. Bize ne?

GS'ın içinde bulunduğu durum belliydi. Buna rağmen, Antep maçına bu kadroyla çıkılacak.

Alenen sabotaj var.

Puan kaybı olursa, istifalar gelmelidir. Hatta olmasa da gelmelidir.

Sara'nın sakatlığı 1 ay, sakatlıktan sonra forma girişi de 10 ay falan sürüyor, geçmiş olsun

Elde kaldi torreira lemina ilkay... berkan gitti sara sakatlandi..

@Sadri Baykam Sadrim özünde çok tatlı yufka yürekli duygusal bir kardeşimiz, belki de bu yüzünü gösterdiği insanlar kıymetini bilmedikleri için farklı bir frekansa geçmiş olabilir 👀😍

Bu arada bir konuya enerjisini kanalize edebilirse ( ki bence bu onun sınavı ) kendisinden harika işler çıkacağına da eminim.

Duruş olarak da forumumuzun Uğur Meleke 'sidir. Bugün A dediği şeye yarın B demez.

Didişiyoruz ama seviyorum da Sadrimi 👀😍
İnançları da çok kuvvetli olduğu için yolunun açık olduğunu düşünüyorum ve ona inanıyorum.

İyi ki varsın Sadrim☀️

Hepimizin içinde bir melek bir de şeytan var. Sadece şeytandan bahsetmek olmaz, melekten bahsetmeme vesile olduğun için de teşekkür ederim Alperim 👀😍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt