- 8 Mayıs 2009
- 18.912
- 6.384
- 2.493
Son güne kadar transfer yapmayıp son gün 10 milyon edecek bir oyuncuya 30 basacağız galatasaray yönetiminin transfer anlayışı asırlardır değişmiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elde fiilen 1 orta saha kaldı. Futbolu bırakması gereken İlkay ve 60. dakikadan sonra adalesini tutmaya başlayan Lemina'yı yarım topçudan sayarsak, eh 1.5 diyelim hadi.
Çok yazdım da anlayamadı insanlarBerkani niye hemen verdin ne acelen vardı arkadaş veriyorsan hemen yerine adam alacaksın. Kendiside adamı süs olarak orda tuttuğunu anladı herhalde
Herifin hafif sakatlığı varmış zaten. Bize kesin tam sakat döner.Osi de Nijerya'da son maçta sakatlanır ondan sonra artık hep beraber burada deli gömleği giyer zil takıp oynarız
Lyon’a gitmis
Sosyal medyada yönetim istifa diyenler neden teknik ekibe istifa diyemiyor onu anlamadım ben ? Ne farkı var mevcut yönetimle teknik ekibin ?
Daha yüksek sesle istifaya davet edilen Mancini’den daha mı iyi durumda teknik ekip?
Sarı gözlük hayranı mıyız yoksa ?
Birde parada almadık Anadolu takımları bize bedava oyuncu veriyor sankiÇok yazdım da anlayamadı insanlar
Köşede durur kadroya girerdi en kötü beleşe konyaya gideceğine
Gs çöküsü ve fb yüzyılı başladı demekBize bi 8.lik falan lazım temizinden
Takimi pic ettiler. Su on 4 luye bakin. Osimhen, Baris, Sane ve Yunus. Tamam bu 4 lu 11 icin yeterli. Ancak bu adamlarin yerine girecek Icardi disinda oyunu degistirebilecek bir tane oyuncu yok. Gerci Ivardi’de var da yok. Boyle buyuk takim mi olur? Bu adamlar sakatlanmaz mi? Formsuz olamazlar mi? Yedek kadro PTT kalitesinde. Orta sahaya gelmiyorum bile…Sara sakatlanmasa ne olacaktı ki? Antep maçı yedek kulübesine baktınız mı? Koskoca takımın yedekte 2 tane hücum opsiyonu var.
Biri resmen hocanın 'ayrılacak' dediği Yusuf. Diğeri de Kutucu.
16 gündür transfer sezonu resmen açık. 16 gün içinde bir tane bile oyuncuyu Antep maçına yetiştiremediler. Sorumlular derhal istifa etmelidir.
Konu Fb ne yaptı konusu da değil. Fb isterse 1000 tane oyuncu alsın, isterse 1. Bize ne?
GS'ın içinde bulunduğu durum belliydi. Buna rağmen, Antep maçına bu kadroyla çıkılacak.
Alenen sabotaj var.
Puan kaybı olursa, istifalar gelmelidir. Hatta olmasa da gelmelidir.
Gs çöküsü ve fb yüzyılı başladı demek
Yahu zamanında boşuna tepki koymadık.Sara sakatlanmasa ne olacaktı ki? Antep maçı yedek kulübesine baktınız mı? Koskoca takımın yedekte 2 tane hücum opsiyonu var.
Biri resmen hocanın 'ayrılacak' dediği Yusuf. Diğeri de Kutucu.
16 gündür transfer sezonu resmen açık. 16 gün içinde bir tane bile oyuncuyu Antep maçına yetiştiremediler. Sorumlular derhal istifa etmelidir.
Konu Fb ne yaptı konusu da değil. Fb isterse 1000 tane oyuncu alsın, isterse 1. Bize ne?
GS'ın içinde bulunduğu durum belliydi. Buna rağmen, Antep maçına bu kadroyla çıkılacak.
Alenen sabotaj var.
Puan kaybı olursa, istifalar gelmelidir. Hatta olmasa da gelmelidir.