Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.400
- 21.454
- 2.663
Böyle topçumuz vardı eskiden , Malatya'ya verdik fbye sapladıEskiden Drock vardı Beyoğlu'nda. Hey gidi günler. Hala var mı bilmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle topçumuz vardı eskiden , Malatya'ya verdik fbye sapladıEskiden Drock vardı Beyoğlu'nda. Hey gidi günler. Hala var mı bilmiyorum.
Ulan duygudan duyguya geciyorsunBİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ
Eskiden derken sene geçen sene mi Velim yoksa 70 li yıllarda mıEskiden Drock vardı Beyoğlu'nda. Hey gidi günler. Hala var mı bilmiyorum.
Kusura bakma renktaş ama forumun %80'nin seni hala anlamadığını üzülerek belirtmek isterim. Pek de mutlu olma vana sorarsan.
Okan hocanın da dediği gibi, 12 kişi mi oynayacağız! Kadro ok zaten şimdi sıra hocada!
Bana niye bilendin kiNe olacak?
Lig'de havluyu atarız.
Senin de 746 sayfalık 'Ben Demiştim' adlı kitabını okuruz bol bol. :d
Yinede hayal kırıklığına hazırlıklı olalım SadrimBİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ
Valla 2005-2012 arası oralardaydık işte.Eskiden derken sene geçen sene mi Velim yoksa 70 li yıllarda mı![]()
Ulan duygudan duyguya geciyorsun
Estağfurullah lan ne bilenmesi. Öyle yazıyom samimi görüp.Bana niye bilendin ki![]()
Oranın nimetlerinden faydalandığını çok güzel bir şekilde servis ettin Zampara Velim, gururlandıkValla 2005-2012 arası oralardaydık işte.
transfersizlikten çıldırdım