Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kusura bakma renktaş ama forumun %80'nin seni hala anlamadığını üzülerek belirtmek isterim. Pek de mutlu olma vana sorarsan.
Kusura bakma Saim ama sen hep böyle kötü gidişatlarda ortaya çıkıyorsun. Okan buruk takıntılı biri olduğun zaten geçmiş mesajlarında belli. Mesele bu da değil sevmeyebilirsin. Ama 100 tane şey yazıp iddian olmayınca sesin çıkmasın. işler kötü iken çıkıp forumda ki diğer arkadaşlara ahkam kesmen komik yani. Senin bir mesajın vardı bu sene bu takım şampiyonlar liginde 1 puan dahi alamaz. Aldığımız maçlardan sonra tek bir postuna da denk gelmedin uğramadın bile. Şimdi forumun yüzde 80 nine aklınca laf çarpıyorsın.

bazı at nalları sanki başka takımın taraftarı gibi hocasını, topçusunu destekleyip, değer verenlere sallıyor. Eğer canları küfür istiyorsa açıkca söylesinler damaklarına layık edelim.
Bir taraftarın yapması gereken en basit şey olan şampiyonluklar kazanmış ki 3 sene üst üste yapmış ve rakibi kendisinden daha fazla harcarken yapmış hoca ve takımı sevip destekleyenlere sallayanlar bu başarılarda sevinmediler mi? Takımın başarılarına sevinmeyenler o takımın taraftarı mıdır?

Hepimiz yönetime kızıyoruz evet bende dahil

Ama yönetim şu dakika çıkıp dese yazın Okan hocamıza istediği tüm transferleri yaptık, bunu kendisi de dile getirdi zaten
Ocak ayında süper geniş ve kaliteli kadrosu ile Avrupa’da son 4 maç kala 1 puan alıp ilk 24 e kalabilse yine istediği transferi yapıp kesenin ağzını açacağız ama önce ilk 24 e kalması lazım kadromuz hocanın tabiri ile süper ligi süpürür,kadromuz geniş biz hocanın yalanıncısıyız dese dursun, hangimiz ne söyleyebiliriz ki ?

Asıl hatayı ben yönetimden ziyade teknik ekipte görüyorum..

Dün işkembeden sallanan isimler vardı bugün bizi oyalayacak kolpaya bile yeltenmiyorlar.

Yav kardeşim bunun sakatlığı var, cezası var, formsuzlugu var! Ya nasil ya nasıl?! Nasil prof adamlar bunu düşünemez ya da akil edememişler?! Yani gercekten 2026-27 sezonunda yeni yönetim ve yeni hoca

Acelemiz yok. Alacagimiz oyunculari avrupada oynatamayacaz zaten(gülerek)

Erden Timur’a sırf Galatasaraylı ve Galatasaray’a hizmet etti diye bedel ödetenlerden hesap soramayan yönetimden, 20 gündür 18 yaşındaki çocuğun transferini bitiremeyen bir güruhtan olumlu bir şeyler bekleyen bizde hata

Samsunspor, Türk asıllı Hollandalı futbolcu Elayis Tavsan ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı.

1768587554115.webp

Anderlecht, Danylo Sikan için Trabzonspor’a 4 milyon Euro teklif yaptı. Trabzonspor ise 4,5 milyon Euro ve sonraki satıştan %20 pay istiyor. [HT Spor]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt