Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benfica, Rafa ile iki buçuk yıllık bir sözleşme üzerinde anlaşmaya vardı. Ancak kulüpler arasında henüz bir anlaşma yok. Benfica, 5 milyon Euro ödemeye istekli ve eğer takım ikinci sırayı alıp Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı başarırsa, bu transfer 7 milyon Euro’ya kadar çıkabilir.

[Record]

Transferden bağımsız olarak söylüyorum. Önümüzdeki sezon Okan Buruk ile vedalaşmamız lazım. Sezon başında İcardi içinde söylemiştim. Onun yanında hevesi bitmiş bir kaç futbolcu var vedalaşmak lazım.Sanchez son zamanlarda baya bitik gibi. Gitmesini istemem ama sezonun gerisine bakmak lazım. Okan Hoca’nın yerine kim gelir bilmiyorum. Bide 3 senedir zerre miktar alt yapıya bir katkısı olmadı. Hiç güvenmiyor adamlara.

Dk 80 de Ogulcan Yancel in ara pasında buluşan saneden harika bir gol vuruşu ...

86.dakikada Yunus Akgün Ada yuzgeci kaçırdı araya ve 16 yasindaki Ada takımının 5.golunu,rakibini çalımlayarak harika bir golle atmış oldu..

Good Night GIF by Lucas and Friends by RV AppStudios

Bu Çağatay hem saraya 4 hafta diyip yalan atti hem de dalga geçiyor herif

Kusura bakma Saim ama sen hep böyle kötü gidişatlarda ortaya çıkıyorsun. Okan buruk takıntılı biri olduğun zaten geçmiş mesajlarında belli. Mesele bu da değil sevmeyebilirsin. Ama 100 tane şey yazıp iddian olmayınca sesin çıkmasın. işler kötü iken çıkıp forumda ki diğer arkadaşlara ahkam kesmen komik yani. Senin bir mesajın vardı bu sene bu takım şampiyonlar liginde 1 puan dahi alamaz. Aldığımız maçlardan sonra tek bir postuna da denk gelmedin uğramadın bile. Şimdi forumun yüzde 80 nine aklınca laf çarpıyorsın.
Sercan kardeşim ne yazık ki forumda kısıtlı zamanım sebebiyle fazla bulunamıyorum. Benim Okan Buruk'la bir derdim yok, derdim Galatasaray sevgim. Zamanında ve gerek gördüğümde bu kulübün efsanesine de eleştiri yaptım. İddian olmayınca dediğin CL sonuçları ise söylesene biz başarılı mı olduk şu an itibarıyla ve bu kadroyla.

Ben bu takımda Derwall, Kalli, Terim ve Gerets'in oynattığı futbolu izledim,yaşadım. O zamanki kadrolardan 10 kat daha kaliteli futbolcular ile şimdi oynatılan güya futboldan midem bulanıyor.

Önemli olan başarılarda konuşmak değil, başarızlığa giden yolda tam da çöküş olmadan önce eleştri yapabilmektir.

Ben hala 2 galibeyetle hayatı toz pembe gören çoğunluğun olduğunu düşünüyorum burada.

Umutma ki Galatasaray'ın kültüründe başarılar, eleştirel yaklaşımların temelinde yükselmiştir.

Hadi kal sağlıcakla,

taksim ortamlarının müdavimi sayılır mıydın sayın baltacı?
Müdavim denemez zira Antalya'da ünideydik o zaman diliminde. Esas Antalya'da vardı sürekli gittiğimiz yerler. İst'a eve geldiğimiz dönemlerde giderdik Dorock'a. Konser/festivaller olduğunda falan giderdik. O zamanlar ülkede güzel festivaller oluyordu. Sonisphere'ından tut, Coke'a kadar.

Sara 4 hafta mı yok

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Müdavim denemez zira Antalya'da ünideydik o zaman diliminde. Esas Antalya'da vardı sürekli gittiğimiz yerler. İst'a eve geldiğimiz dönemlerde giderdik Dorock'a. Konser/festivaller olduğunda falan giderdik. O zamanlar ülkede güzel festivaller oluyordu. Sonisphere'ından tut, Coke'a kadar.
başkan, sinyalci utku vardı tanır mıydın rahmetliyi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt