Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Laaa Kavukçu için Milano'da Torreira'nın satışı meselesini Atletico Minero yetkilileri ile görüşüyor diyolla

Bizde burada adamdan transfer bekliyoruz iyi mi

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sasa agabey in sami yende jk ya 1 dakikada 2 gol attigi musabakada türbündeydim

ne adamdı be

1768590595636.webp

Bugün daha yüksek bir sesle haykırıyoruz; tranfter yerine teknik ve idari yönetim elele verip istifa etsinler..
istifaa
İstifaaa
İstifaaaa

Kavukcu Bergamoda atalanta yetkilileri ile gorusuyomus yakupovski dedi

Milanoya yakın yer dedikleri bura mi la

doğru oyun doğru oyuncularla karakterli oyuncularla oynanır teknik direktör etkisi elbette var ama bir elmander , bir melo bir ujfaulusi,engin baytar olunca oyunun karakteride ruhuda ona göre şekilleniyor bence
biz çok ruhsuz takım olduk en başta bunu düzeltmek gerekiyor , davinsona bakıyorum kendine el patron dedirtiyor ama lakayıtlık gevşeklik o biçim , barış alpere bakıyorum düne kadar kaçma derdindeydi icardi desen şeyinin keyfinde bir osimhen var sahaya bişeyler koymaya çalışan onun dışında ne bir hırs görüyoruz ne bir istek ne bir arzu

Kavukcu: 25 e veriyorsanız tamam

Atalanta Sportif Direktoru:30 üzerinden pazarlığa açığız

Kavukcu:5 milyon daha çıkamayız.Hoscakalin

Inter edersonu alacaksa salar hakani sadece

20-25 mis beklentileri

doğru oyun doğru oyuncularla karakterli oyuncularla oynanır teknik direktör etkisi elbette var ama bir elmander , bir melo bir ujfaulusi,engin baytar olunca oyunun karakteride ruhuda ona göre şekilleniyor bence
biz çok ruhsuz takım olduk en başta bunu düzeltmek gerekiyor , davinsona bakıyorum kendine el patron dedirtiyor ama lakayıtlık gevşeklik o biçim , barış alpere bakıyorum düne kadar kaçma derdindeydi icardi desen şeyinin keyfinde bir osimhen var sahaya bişeyler koymaya çalışan onun dışında ne bir hırs görüyoruz ne bir istek ne bir arzu

Bi 11 alayım gelecek sene için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt