Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhabirlerin transfer donemlerindeki yağlama modu temsili:

CL sonuclarina gore kazim yiyerek is yapacagimiz cok belli degil mi sizce de ?

Simdi sorsan "zaten oynayamaz maclarda, aceleye gerek yok" "maclari bir gorelim playoff var mi yok mu modu"

Hakikaten 28 ine kadar ses cikmama ihtimali var bence

Ayrıca Fener eskisi gibi yanlış işler de yapmıyor artık, hocalarıyla ilk kez transfer dönemi geçiriyorlar.

Biz 8. transfer dönemini geçiriyoruz 300 bonservis üstüne fahiş maaşlar ödüyoruz takımda oynayacak topçu yok.

Taraftar mı suçlu bunda
Yönetimin ve teknik heyetin mallık konusu işlemesi taraftarı masum yapmıyor.

O farklı konu benim bahsettiğim farklı konu. Takımda birilerinin yerini dolduracak oyuncu yoksa gidip ahmed neden mertens olamadı, icardi neden osimhen katkısı vermiyor gibi saçmalıklara odaklanmış durumda.

Ayrıca erden sonrası 5. transfer dönemini yaşıyoruz ve 5inde de aynı şeyi yaşayıp hala doğru düzgün tepkiyi burası yerine oyunculara veriyorsan.

Evet taraftar suçlu.
Senede 4200 dakika sürekli koşmak zorunda olan torreira yerine neden sadece torreira diye soramayan taraftar suçlu.
6 aydır 10 yabancı var takımda. Paşalarımız transfer dönemi açıldıktan 2 hafta sonra görüşmelere gidiyor.

Başlayan ufak tepkiler çok çok geç kalınmış hamle. Ekim ayında bu yangın kopmalıydı.

Simdi sorsan "zaten oynayamaz maclarda, aceleye gerek yok" "maclari bir gorelim playoff var mi yok mu modu"

10 gün kaldı zaten adamlar sözünü tuttu, transferi öyle böyle 28 ine kadar beklettiler. 28 inden sonra Avrupa’da transferin kapanmasına 4-5 gün kalmış olacak, kim oynayan iyi oyuncusunu verir bilemedim

Eee o zaman yönetimin transferde suçu yok diye yorumladım
Sahaici olarak evet...

Ama yonetimin - daha dogrusu sportif as yonetiminin icinde 2 gram akli olan ya da futboldan anlayan yokki. Sorunlari gorup hocayla istisare eden, "ya hocam iyi guzelde surda su lazim olmaz mi, bu iki adama 65 M fazla olmaz mi" modunda sorgulayan yok.

Yonetim sadece koltuk meraklisi olmasa cekerdi hocayi karsilarina "evet hocam anlat bakalim neden 2 macta 0 cektik CL de." kadro neden yetmedi, her dedigini yaptik.

Ama hoca yonetime siper olma gorevini her daim yaptigi icin herkesin kafa rahat oralarda...

Bahsettiğim konu hakında beni desteklediğin için teşekkür ederim.

32 yaşında çapraz koparmış bir adam için 1 sene sonra verebileceği maximum bu olabilir.
Kabul etmeseniz de osimhen sonrası her oyuncuda osimhen performansı isteniyor. Bunu diyince de yok 2 sene önce de böyleydi deniliyor.

Abi bu adamın son 2 senesinde çapraz bağ kopası, topukta da kırık vardı. Ne çabuk unutabiliyorsunuz anlamıyorum.

Önce beklentinizi düşürün. Şu bok haliyle adam en golcü oyuncun misal.

Ayrıca icardi konusunda geçen sene "yok sakat değil kızlarını görmek için arjantinde", sakatlık numarası yapıyor", "ameliyatı sahte", "mart ayında neden oynamıyor" muhabbetlerini de yaşadık.

Aynı sakatlığı yaşayan Rodrinin durumu da ortada. City taraftarı çalışmadığından kötü, bilerek sakatlandı, sahada ağlaması yalandı, gitmek istiyor gibi muhabbetler yaptı mı?

Bu arada mevzu icardi değil. Benim icardi konusunda misal gram beklentim yoktu sakatlandığında son kez izledik diye düşündüm ki öyle olmalıydı aslında.

Mevzu diğer oyunculara sosyal medyada verilen tepkiler. Bu günümüzün konusu da değil. Yavaş yavaş birikti bu.
Muslerayla yer edindi, keremle olgunlaştı, abdülkerimle zirveye çıktı, barış, davinson, torreira ile en sonu 2 gün önce yaşadık.

Ek olarak bugün bir futbolcu haberi çıksın boklama yarışması dönüyor. Boklama iyiydi boklamanın da ötesi var artık.
Akanji hebele hübele denildi bu ülkede. Hakan için hala istemezük muhabbeti dönüyor.

Sınırımızı bilmiyoruz artık. Kabul edelim.

Garanticilik konusuna gelirsek, evet garanticilik yüzünden uğurcana kaldık. Son güne kadar beklediğimiz 2 adam vardı. Ederson ile Donnaruma sonra araya daha çok veren girdi sende babayı aldın.
12 milyon maaşla sane oynatmak garanticilik değil midir. Dünyada 20 milyon yatırımla 10 tane kanat alabilecekken gittik direkt sane de sane diye tutturdu eleman.
Rodri geçen yaz döndü ve döndüğünde eski fiziksel gücündeydi. Sonradan sakatlansa da sahada yürüyecek hali yok gibi hiç olmadı. Ayrıca o EPLde oynuyor kıytırık ligde değil.

Icardi’nin sorununu çapraz bağa bağlaman zaten en baştan hata, o sakatlık öncesi de rezaletti fiziksel durumu.

Ona rağmen en golcü oyuncun ifadesi de yanlış, en çok gol atan Osimhen ha ligde Icardi ama Eyüp ve Alanya maçı dışında rekabetçi goller değildi zaten öndeydik.

Sıkıntı gol de değil adam Fethiye defansına bile üstünlük kuramıyor, Icardi ilk seneki halindeki gibi asla olmadı, çapraz öncesi de bu böyleydi, kimsenin Osi gibi oynamasını beklediği de yok. Osi yüksek nabızlı Icardi düşük nabızlı oyunlar oynuyor en başta.

Sane gibi adamı alırsın hele de haziranda çünkü muadili yoktur, bir transferin detayını zaten bu belirler. Osi mevzusu da böyleydi, 75 milyon euroya dünyada alabileceğin daha bir oyuncu yoksa, alternatif de yoksa Osimhen’i alırsın, Sane için de 3 yıl 35 m euro maliyetli daha ucuz kanat yoksa alırsın.

Lakin bunun üzerine 30 bons 5 maaşa Singo almazsın, yanlış transferler de bu noktada başlıyor. İlgilendiğin adamları alamıyorsun, hocan sürekli transfer mevzularında yönetime değil taraftara sallıyor.

Sene başı 10 yabancıyla girerken top bende diyor, o gün taraftar haykırışlarını bir haltı beğenmiyorlar diye protesto ediyor günün sonunda elinde oyuncu kalmayınca da çıkıp taraftar haklıymış demiyor.

Orta saha istenince 12 kişi mi oynıcaz diyor, maç kaybedilince City, Real tutun diyor.

Sence bunca başarıya rağmen Okan neden bu kadar eleştiriliyor? İki sebep var

1. Rezalet bir iletişimci, tüm açıklamaları falso
2. Final niteliğindeki önemli maçları çoğu zaman kazanamıyor ve çok kötü kaybediyor.

10 iyi iş yapıp 1 kötü işle herşeyi alabora ediyor öyle olunca.

Yönetim ise ET sonrası koca bir boşluk.

Transferrrrrrrrrrrr

Çok bekledik bugünleri çokkkkkkk

Bi ara bir takimin tum altyapisini alip fotolar cekilmemis miydi.

Hatta hoca bir cogundan kisa kalmisti fotoda.

Herhangi 1 tane denenecek cocuk cikti mi oralardan henuz?

Gelip poz veriyorlar cocuklarla armayla, sonra ilgilenen yok.

Transferrrrrrrrrrrr

Çok bekledik bugünleri çokkkkkkk

Nöbet tam olarak şu şekilde ilerliyor; Birileri var ama aslında birileri yok
20260117_122618.webp

Sosyal medyayı açıp bakarsan kalkan götü görürsün. Burada dahil bu var.

Bende yapıyorum (okan konusunda) futbolcu konsunda zaten yangın yeri. Daha dün torreira yangını yapıyordunuz burada.
Gt kalkıklığı değil daha çok isyan var, beceriksizliğe karşı agresyon var, işbilmezlerin salça olduğu topçulara tepki var bence

Çıkmayacak zaten. Pazartesi günü istifa tagı panik havası getirdi süper kupa üstüne salı günü apar topar planda olmayan seyahatle gitti italyaya vakit geçiriyor. Bitme noktasına gelen transfer olsa salıdan cumartesiye kuş uçmaz mıydı.

Paralı muhabirlerede haber yaptırdılar cumartesiye 2 oyuncuyla döner uçak diye şimdi ingiltere seferi yalanı çıktı. Böyle oyalayacaklar Atletico maçına kadar sonuca göre yeni bahane yalanlarla 28i bulduracaklar işte

Rodri geçen yaz döndü ve döndüğünde eski fiziksel gücündeydi. Sonradan sakatlansa da sahada yürüyecek hali yok gibi hiç olmadı. Ayrıca o EPLde oynuyor kıytırık ligde değil.

Icardi’nin sorununu çapraz bağa bağlaman zaten en baştan hata, o sakatlık öncesi de rezaletti fiziksel durumu.

Ona rağmen en golcü oyuncun ifadesi de yanlış, en çok gol atan Osimhen ha ligde Icardi ama Eyüp ve Alanya maçı dışında rekabetçi goller değildi zaten öndeydik.

Sıkıntı gol de değil adam Fethiye defansına bile üstünlük kuramıyor, Icardi ilk seneki halindeki gibi asla olmadı, çapraz öncesi de bu böyleydi, kimsenin Osi gibi oynamasını beklediği de yok. Osi yüksek nabızlı Icardi düşük nabızlı oyunlar oynuyor en başta.

Sane gibi adamı alırsın hele de haziranda çünkü muadili yoktur, bir transferin detayını zaten bu belirler. Osi mevzusu da böyleydi, 75 milyon euroya dünyada alabileceğin daha bir oyuncu yoksa, alternatif de yoksa Osimhen’i alırsın, Sane için de 3 yıl 35 m euro maliyetli daha ucuz kanat yoksa alırsın.

Lakin bunun üzerine 30 bons 5 maaşa Singo almazsın, yanlış transferler de bu noktada başlıyor. İlgilendiğin adamları alamıyorsun, hocan sürekli transfer mevzularında yönetime değil taraftara sallıyor.

Sene başı 10 yabancıyla girerken top bende diyor, o gün taraftar haykırışlarını bir haltı beğenmiyorlar diye protesto ediyor günün sonunda elinde oyuncu kalmayınca da çıkıp taraftar haklıymış demiyor.

Orta saha istenince 12 kişi mi oynıcaz diyor, maç kaybedilince City, Real tutun diyor.

Sence bunca başarıya rağmen Okan neden bu kadar eleştiriliyor? İki sebep var

1. Rezalet bir iletişimci, tüm açıklamaları falso
2. Final niteliğindeki önemli maçları çoğu zaman kazanamıyor ve çok kötü kaybediyor.

10 iyi iş yapıp 1 kötü işle herşeyi alabora ediyor öyle olunca.

Yönetim ise ET sonrası koca bir boşluk.
Dayı yapma artık allahını seversen icardi bir önceki yılın kasım ayında da sakatlık yaşadı onu es geçip yorumluyoruz u mevzuyu hep.

Ayrıca epl'si tsl'is yok. Farklı seviyenin oyuncuları olsalar da o seviyeye göre sırıtıyorlar ikisi de değil mi mevzu bu.

Osimhen sonrası icardi gönderememe hamlesi tarihin en büyük hatasıydı. Osimhenin arkasında osimhenin bir benzeri olacaktı. Yazın burada hasan 2 oyuncuyu söyledi bu ikisi olacaktı.
Planlama yanlış, ekip yanlış.

Ama bahsettiğimden yine uzaklaşıyoruz. Taraftar en olumlu konuda bile tahammülsüzlük gösterme peşinde.

Konular birbirinden bağımsız bence ve buna katılmalısın. Taraftar angutluğu çok. Osimhen sakatlandığında icardi girecek diye aşkım olayım diye bağıran sevinen taraftarın mallığını hafife alıyorsun.
Bence alma.

Okana, yönetime falan artık sayasım ve sövesim gelmiyor, bıktım çünkü. Hepsinde de sana katılıyorum.

Gt kalkıklığı değil daha çok isyan var, beceriksizliğe karşı agresyon var, işbilmezlerin salça olduğu topçulara tepki var bence
Nasıl bir işbilmezlik tepkisi anlatır mısın.
Donnaruma kovaladık burada bekledik.
Akanji nasıl mal diye sosyal medyada yazılanlar dön bak. Hakanın istenilmemesine bak.

Ve taraftarın tepkiyi verdiği yer hala yönetim ve okan değil. Sahadaki oyuncular.

Çıkmayacak zaten. Pazartesi günü istifa tagı panik havası getirdi süper kupa üstüne salı günü apar topar planda olmayan seyahatle gitti italyaya vakit geçiriyor. Bitme noktasına gelen transfer olsa salıdan cumartesiye kuş uçmaz mıydı.

Paralı muhabirlerede haber yaptırdılar cumartesiye 2 oyuncuyla döner uçak diye şimdi ingiltere seferi yalanı çıktı. Böyle oyalayacaklar Atletico maçına kadar sonuca göre yeni bahane yalanlarla 28i bulduracaklar işte
3 senedir ayni sey , avrupadan elen ya da elenecegin garanti hava olsun.

Elendikten sonra "kenetlen " naralari at.

Her sene ayni kisir dongu

Avrupada basari> iyi baslangic > kolay fiksturde laubalilik ve kibir > sakatliklar ve kadro darligi > transfer isleri kolpalari > ligi almamiz lazim kenetlenelim.

Taraftarda bu dongude genel anlamda. Lig sampiyonlugu her seyin ustunde. Tum hatalari 0 liyor gibi bakiliyor.

Hic tahammulum kalmadi o acidan ne yonetime ne hocaya.

Kavukçu gezmeye gitmiştir ağız tadıyla bir tatil yaptırmıyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt