Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Samiyen bırak evladım kolpayı
Fabian ruiz ne zmn geliyo anlat
Fabian ruiz ne zmn geliyo anlat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Size de topçu beğendiremiyoruz.Lang-Onyedika direkt felaket senaryosu ya valla
ShaqiriKim bu
Çöp oyuncuyu niye beğenelim yav transfer olsun da ne olursa olsun mu diyeyimSize de topçu beğendiremiyoruz.
Bizim taraftar dahil acayip anlamadığım bir şekilde saran güzellemesi mevcut.sadettine yeşilay plaket vermiş. suçludan kahraman yaratma hamleleri inanılmaz bu camianın.
taraftar bugün stadda tepki gösterdi gösterdi. göstermezse Carsamba son sansi taraftarin. Dünyaya rezil etmeliler bu yönetimibu yönetime küfür etmemek o kadar zorki Allah bize sabır versin
Akıllı bir hamle olur. Ama bizde bu akıl yok. Sıkıntı da burda.elit elit diye kadronun içinden geçiyorlar
ulan elinde elitin eliti seviyede zaten 4 tane adam var sane,ilkay,osi,icardi
senin eksiğin popülizm mi gerçekten bi düşün
şu adamlara alan oluşturacak, rahatlatacak, daha az koşturacak taktik ve oyuncu grubu oluşturmaya çalışacağına, elit oyuncu diye tutturmuş gidiyorsun
madem elit sevdalısısın git kanteyi aldır madem yanına da tsden oulaiyi çek
Kimleri alalım?Çöp oyuncuyu niye beğenelim yav transfer olsun da ne olursa olsun mu diyeyim
30+ neye gore kesin yav. Sadece tr ligi maclariyla bu seviye yukselmez bonservisi.Neyin fantezisini yaşıyoruz, 19 yaşında karın tokluğuna oynayan, bir sonraki transferi 30+ olacağı kesine yakın olan OULAİ 25-30 arası ikna edilip alınmalı, adamın brüt maaşı 0.5€, adı geçen tüm yağlı kazıklar 5€'dan başlıyor.
Onu bilmem ama bunların olmayacagini söylüyorumKimleri alalım?
Lang barışdan iyi topçu.Bize gelse barışı keser.Barışın çeyreği kadar topcu olmayan adama 25m euro.
Üstat bunlar yapılabilse kimse itiraz etmez ama devre arası kimse süre bulan kaliteli topçusunu vermez, verse bile en az ederinin 1.5 katını ister. Takımın seviyesi belli noktada, Tor veya Lemina'yı kesecek adam adı geçenlerin içinde benim gördüğüm Ederson 40 milyon diyorlar. Keita, Onyedika filan gibi adamlar bizde as oynayacak adamlar değil ki bunlar bile en az 20 milyon. Kulübün nakit akışını bilmiyoruz ama devre arası 60 milyon harcadık diyip fırsatların çok daha fazla olduğu yaz döneminde bütçeyi kısıyoruz derlerse o gelecek seneleri de çöpe atar. Ben bu devre arasını mütevazı geçmeyi doğru buluyorum.Bu goruse de katilamiyorum yabanci hakki varken 2 tane 11 seviyesi net transfer Avrupa icin 2 tane de u-23 yas alti gelecek vaadeden kadroda sure bulan net genc transferler gerekiyor.