- 29 Ocak 2024
- 8.506
- 7.417
- 568
10 iyidir zaten ya, iyi değil de ötekilere kıyasla iyi oldu yani17ka yerine dennis veya maestroya 10 versek uzulmem acikcasi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 iyidir zaten ya, iyi değil de ötekilere kıyasla iyi oldu yani17ka yerine dennis veya maestroya 10 versek uzulmem acikcasi
İyi iş. Biz alsak bizde iş yapmazdı çıkış yeri Monaco, hayrını göremezdikEnzo Millot zu bjk
Hocam 3 ay önce 30 milyonken alın diyoduEnzo Millot zu bjk
Adam günlük yaşıyorHocam 3 ay önce 30 milyonken alın diyodu
Şimdi kiralık ya da ucuz olduğu için ilgilenmemiş
ASLAN HOCAMM BENİMMMMMM
IlgincToreira beye karı bulucaz
Maaşına zam yapıcaz
Ailesine bakıcaz
Eleştiri yapılmayacak
Yapana da kendimizi siper edicez
O da bok gibi top oynayacak
Aynen savunun siz
Akmanlar yuhalandı diye de burda sinir krizi geçirenler vardı,herif kardeşiyle bedavaya kaçtı babası sağolsun,sen de bunlar için sinir krizi geçirdiğinle ahrazlığınla kaldın
Acele etmeyin yav, kaziklanmayalim. Daha vakit var
Okan hoca "cok istiyor" larindan biriydi. Takip etmemis hic heralde.Enzo Millot zu bjk
Yaz lan, giderli yazBen de onu dedim zaten onay mi verecekti bir de dedim. Baskan onay verir zaten demissiniz ben de ne alaka ben onay veren makam degildir demedim ki dedim . Aynı soruyu içimden ben sordum ne alaka diye ama biz sizin gibi giderli yazamıyoruz o sizin hakkınız malum
Arabistan'da oynayamamışOkan hoca "cok istiyor" larindan biriydi. Takip etmemis hic heralde.
Listenin sonundadır ( 1000 kişilik liste)Kang in leeyi atletico mu istyor biz de isteyelim