Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toreira beye karı bulucaz
Maaşına zam yapıcaz
Ailesine bakıcaz
Eleştiri yapılmayacak
Yapana da kendimizi siper edicez
O da bok gibi top oynayacak

Aynen savunun siz

Akmanlar yuhalandı diye de burda sinir krizi geçirenler vardı,herif kardeşiyle bedavaya kaçtı babası sağolsun,sen de bunlar için sinir krizi geçirdiğinle ahrazlığınla kaldın

Insallah gidip sacma sapan 30+ yasinda bir topcu almazlar. Ozellikle Hakan Ç gibi boş bir transfer olursa resmen batış senaryosu demek. Cok korkuyorum boyle bir hamle yapacaklarindan.

ne rezil bi adam yaw ulan 2 sene çalıştın o kulüpte aldığın şampiyonluklar da devlet destekli o zaman

Hocam 3 ay önce 30 milyonken alın diyodu
Şimdi kiralık ya da ucuz olduğu için ilgilenmemiş

ASLAN HOCAMM BENİMMMMMM
Adam günlük yaşıyor

Hiç alayım da parlatayıö derdinde değil

Oyuncuları anlık performanslarına göre deperlendiriyor, potansiyeli göremiyor işlemeye cesaret edemiyor tembellikten

Zecorner Kayserispor Manchester'e dadanmış.Bir Kırmızılılardan almış bir Mavililerden.

Onyekida da yeteneksiz takoz arias da öyle isterse Real Barça yapsınlar izledigimiz adamı mı inkar edelim alinsinlar en çok siz söversiniz. Asker sevdası muhabbetine sallai,arias gibi yeteneksiz heriflerde topçu sayılmaya başlandı.

Toreira beye karı bulucaz
Maaşına zam yapıcaz
Ailesine bakıcaz
Eleştiri yapılmayacak
Yapana da kendimizi siper edicez
O da bok gibi top oynayacak

Aynen savunun siz

Akmanlar yuhalandı diye de burda sinir krizi geçirenler vardı,herif kardeşiyle bedavaya kaçtı babası sağolsun,sen de bunlar için sinir krizi geçirdiğinle ahrazlığınla kaldın
Ilginc
Hagi, Simovic, Muslera, Toreira ayni katki seviyesinde transferler. Singo' ya sene de 5 milyon verip, Toreira'nin kafasinda soru isareti yaratanlara kizmak lazim. Yakinda Ali samiyen' e elestiti de okuruz bu hizla. Niye kurdun klubu falan filan.

Ben de onu dedim zaten onay mi verecekti bir de dedim. Baskan onay verir zaten demissiniz ben de ne alaka ben onay veren makam degildir demedim ki dedim . Aynı soruyu içimden ben sordum ne alaka diye ama biz sizin gibi giderli yazamıyoruz o sizin hakkınız malum
Yaz lan, giderli yaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt