Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdullah bey 4 gecedir Milano gecelerinde farklı farklı oyuncuları masaya yatırıyordu bugünde bizi masaya yatırdı.

Bu saatten sonra transfer istemiyorum

Yönetim İstifa
Taraftarız bakma beklentiye giriyoruz da problem transfer flan değil 4 senedir kanser futbolu oynuyoruz. Yarın 5 adam gelse yine aynı kabız futbol devam edecek. arkadasa 1 lira harcatmayacaksın topluca istifa edeceksiniz başka çare yok.

Yunustan çok umutluydum ama anladım ki en iyi ihtimal kanat yedeği olur 10 no falan hayatta olmaz takımın ağzına sicanlardan biriydi

Bizde sakatlanan bitik halde dönüyor. Yunus sara ilkay icardi ilk aklıma gelenler hepsi döndükten sonra rezalet haldeler.

Aman Barış küsmesin aman Yunus küsmesin aman rotasyona adam almayalım da kırılmasınlar aman Icardi küsmesin yerine adam almayalım.

Rotasyonun olmadığı yerde gelişim olmaz antrenmanda sürekli bebelerle antreman yapanlar sahada varlık gösteremez.

Şl ztn yalan oldu 2 maça bitecek

Ligi de verdi sayılır bugünle birlikte

Transfer yapmaya gerek kalmadı

Insan Antep macina kadar takimin eksigini bildigi halde en kotu 2 oyuncu getirirdi, biri +2 kontenjani icin biri de ofansa. Sonra Lookman icin AFCON'un bitmesini mi bekliyorsun Fofana icin pazarlik mi yapiyorsun ne yaparsan yap.

En geç yarın akşama kadar Okan’ın ve Kavukçu nun istifası gelmeli

Okana daha fazla oyuncu almayin yeterrre!!!! Angelino, zaha, ziyech, frankowski, jelert, vinicius, cuesta say say bitmiyor yeter!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt