Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takima defansif istatistigi olan sert bir orta saha lazim

Bir sag bek yedegi ya da kanat alajbegovic rayan Sefan baiaram gibi

Iyi bir yerli defans Ayberk karapo umit akdag gibi

Sara tipi bir orta saha zaten sene sonu da sara gidince oynar noah nartey luciano valente gibi

Yerli defansif bir orta saha isak vural gibi

Icardi gidince bir forvet august priske dju mheuka gibi isimler lazim

Bak ciddiyim bu sığırlara transfer falan yaptırmamak lazım. Hayrını görsünler bu saatten sonra. Şu an gidip parayı çöpe atacaklar. Sakın ha sakın transfer yaptırmamak lazım. Her maç bunları ıslıklayıp sene sonu göndermek ve yeni bir başlangıca imza atmak gerekiyor.
Dursun da Okan da kapasitesinin çok üstünde başarılar elde etti ama artık karşılarında Ali Koç denen vasıfsız yok. Bu iş ne yazık ki bu kadardı, bitti.

En azindan yeni transfer yeni bir soluk getirir takimin havasini dagitir..
Normal sartlarda transferle falan cozulecek degil bu is hoca tamamen bitik vaziyette buradan toplar mi bilemiyorum..

Insan Antep macina kadar takimin eksigini bildigi halde en kotu 2 oyuncu getirirdi, biri +2 kontenjani icin biri de ofansa. Sonra Lookman icin AFCON'un bitmesini mi bekliyorsun Fofana icin pazarlik mi yapiyorsun ne yaparsan yap.

Zaten planlama şu değil midir,

Biz 1 veya 2 tane büyük oyuncu peşindeyiz ama bunları alabilirsek 28 ocakta alacağız

Fakat 28 ocak'a kadar işte Fransa'dan bi tane genç getirdik 3-5'e, bi de Antep'ten Camara'yı aldık 7'ye.

Bu takımda Yunus 11 falan olmaz daha dün akşam söyledik 11 olsa Leicester sana geri yollarım bu adamı, 10 kişi oynadık, derhal yönetim ve teknik ekip defolup gitmelidir , kendi kendine bile daha iyi oynar bu takım

Okan hocamız bugün neye bahane bulacak Sara sakat, Torreira cezalı mı diyecek bunu isteyen kendisi değil mi o zaman çık hoca sende hesap ver hatalıyım de transfer istiyorum de.

Gidip yönetimin bir tarafını kurtarmaya çalışma.

Bu takım transfer ile düzelmeyecek. Ömrünü doldurmuş bir takım, yönetim ve teknik heyet ile karşı karşıyayız.

Klasik kış dönemi formsuzluğu da değil bu. Hiç bir futbolcuda şampiyonluk inancı yok, amaçsız bir takım var.
Takımın yarısı yok yav. Eksik, yedeklerin bile yok 2 adam girebiliyor oyuna biri bek biri ahmed.

Bu takım şu dakika 5 insan gibi ortalama transfer bir tane de teknik taktik bilen td ile açık ara şampiyon olur.

Lig sonuna kadar saha dışı ve içini 1 kişi idare edebilir oda Fatih Terim

Bu saatten sonra anlamı yok transferin. Lütfen gsc insiyatif alıp bu başlığı kapatsın. İdari ve teknik kadro için nöbet açsınlar. Belki yönetim de transferi rafa kaldırır Galatasaray parası çarçur edilmemiş olur. Yeni yönetim ve yeni teknik direktör o para ile yaz döneminde gereken transferleri yapsınlar..

Çıkıp bir tane yöneticinin götü yiyecek mi acaba maç sonu konuşmaya. Kazansak veya Galatasaray’ın milyonlarını saçarak transfer yapsalar kameraların önüne atlama yarışı yaparlardı. Galatasaray’ı el birliği ile bitirdiler ezik sünepeler.

Izlemeye devam etsinler senin rakibin seni gecmek icin gerekeni yapiyor sen napiyorsun izliyorsun harikasin yonetim.

Bi de sara gidecekmiş

Hadi lan ordan

Formda Kazimcan ve formda sara kupaya yedek başladi ugurcanla

Okan buruk gitsin

yapmayin transder para harcmayin DEFOLUN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt