Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.649
- 14.703
- 1.398
mıymıntı yönetim icardi ile sözleşme yenileyip mum diker
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lookman transferi= pahali yasli gecici agri kesici
30 milyon gomup 6 ay sonra bir daha soveriz
Hiçbirşey gitmedi osimhen dönüşü takımı kenetler merak etme bu saatten sonra tek bir yanlış hamle yapılmamalıDün akşam demiştim şampiyonluk gitti diye , her türlü hayal kırıklığına hazırlıklı olalım diye , artık Yönetim ve Hoca'dan kurtulmaya bakacaz
o bonservis ve maas icin yasliYaşlı mı ? 28 yaşında değil mi ?
Yok listedeAtketico macinda erkek kazimcan solbek çıkmalı net
Yav recep git sahadakilere bok at.toreyra oynasa bugün 1-1 degil 1-2 falan biterdi
Ben de sallai nin asil yeri bek değil diyorum o sebeple sag bek istiyorum yedeğe amq kanat alacaklar galiba. Yunus da benim icin kanat orta sahaya adam lazim
Yok öyle bir durum haberleri de yapıldı bunun. Uefa'ya borçsuzluk kağıdı verildi Ocak ayında 30 milyon euro, Kasım Aralık ayında da 40-50 milyon euro arası ödeme yapıldı burada tabi sadece oyuncu maaşı değil bonservis taksitleri, menajer ödemeleri, vergi vb. hepsi var.Gecenlerde Twitter'de üc aydir maaslari ödeyemiyoruz diye mesajlar görmüstüm
Bilinen eksiklere gerekli transferleri yapmamak taraftar ve takımdaki sinerjşyi de kötü etkiliyor. Bunu unutuyorsun7 eksikli takımı yenmek için transfere ihtiyaç yok. Şu an transferden daha büyük sorunlarımız var
Ulan İlkayın maliyetinin yarısına Shakiri alınırdı, yürüyerek futbol oynayan adamı yıldız transfer diye yedirdilertorreria gitmek istiyor sara sakat ilkay emekli olmuş adam kalmadı hala daha bekliyolar