Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
toreyra oynasa bugün 1-1 degil 1-2 falan biterdi

Takım Osimhen olmadan pozisyona giremiyor, Orta sahada kreatif ve skorer tek bir oyuncu yok ama hala Onyedika vs dümdüz 6 numara isimleri geçiyor. Şu anki dümdüz takıma tam uyar alıp gelsinler bu tarz bir 6 numara tüm Anadolu takımlarına karşı defansta 500 pas yaparız artık. Sakın yetenekli bir 10 numara falan almayın takıma.

Ulan maçın sıkıştığını görüp yunus dene elemanı kenara alıp 3lü defansa geçmeyi başaramayacak kadar oyunu okumadan aciz biri var kenarda. Forveti çiftlese sallai eren yada kazım ile şu maçtan güle oynaya giderdin.
Ama futbolu okumak böyledir. Okuyamayan adamı hoca diye başımızda tutuyoruz.

Bi anda ngolo kante mi o zaman arkadaşlar

Camara maestro falan alınmasın zaten iyi topçu olsalar biraz ışıkları olsa elin gavuru 2.ligte olsalar bile bulup alıyorlar.bjnz zeki Çelik ramulo

Ben de sallai nin asil yeri bek değil diyorum o sebeple sag bek istiyorum yedeğe amq kanat alacaklar galiba. Yunus da benim icin kanat orta sahaya adam lazim

En az 2 sene sağ bek ve sol beke kimse alınmasın kusacağım artık. Bu ligde kimse bek oyuncusuyla şampiyon olmuyor yıllardır milyonlar saçılıyor.

İsmi varken yazayım arkadaşlar maalesef bizim ihtiyacımız Lookman falan değil Lookman bizim en son ihtiyacımız. 10 numara olmaz Lookman'dan. Parayı boşa harcamış oluruz. Bize net 10 numara lazım.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gecenlerde Twitter'de üc aydir maaslari ödeyemiyoruz diye mesajlar görmüstüm
Yok öyle bir durum haberleri de yapıldı bunun. Uefa'ya borçsuzluk kağıdı verildi Ocak ayında 30 milyon euro, Kasım Aralık ayında da 40-50 milyon euro arası ödeme yapıldı burada tabi sadece oyuncu maaşı değil bonservis taksitleri, menajer ödemeleri, vergi vb. hepsi var.

Yönetim kötü kabul ediyorum ama transfer konusunda kesinlikle Okan buruk suçlu. Olmayacak pahalı adamlar istiyor sürekli, devre arasında alınması zor doğal olarak. Transferde okan buruka sorulmadan hareket başlamalı.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt