Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca artık bahane üretme hakemlik bir gram durum yok, rakiplik bir gram durum yok topu bile rakip kaleye götüremiyorsun, artık bahane değil bi öz eleştiri yap.

Rakibin hocası yok, rakibin yarısı yok halen bahane üretiyorsan kusura bakma sende suçlusun.

şu an canınız çok sıkkın yılgın yıkık bitiksiniz biliyorum
(ben Erden ağabey gözaltına alındığı geceden beri öyleyim)
23 gündür tutsak ağabey

her neyse
bir ricam var sizden
topçularımıza fazla sarmayın

onlar bu yönetim ve hocaya rağmen
namusla mücadele edip
anlı şanlı Cimbom'u zaferlere taşımışlardır

bu sezon da şampiyonluk kovalamaktalar
öfkenizi doğru yerlere kanalize edin

1. Tostos
2. OB

Yunusu kitleyince gs bitiyor

fb maçında tedesco gösterdi burakda aynı şeyi yaptı

okan okadar futbol akılsızı ki bunu bile çözemiyor maç içinde

yunusun iki maçdır kötü olması iki kişi basıyor gram boş alan vermiyorlar
Yunus icardi 2 mactir sahada yoklar oyundanda çıkmıyorlar komedi gibi bir durum

artık farklı bi düşünce oluştu kafada kurcalıyor

acaba gardinin kankası okan hep gardinin getirecegi pahalı topcuları mı istiyor

şeytan işte düşündürüyor!!
2 şampiyonluğu İcardi, 1 şampiyonluğu Osimhen aldı. Okanın şampiyon olması için 80-90 milyonluk forvetler gerekli.

Ben garanti verebilirim. İlk sene çok güzel iş yapar muhtemelen. Sonraki 3 sene yavaş yavaş Sergio Oliveira'ya evrileceği garanti. Çok iyi profesyonel olsa bile kaçınılmaz son bu. 30m bonservis, yıllık 10m maaştan. 70m euroya elveda.
Bilemiyorum hocam, takim bolge bolge birbirinden asiri kopuk.

Defansta birbirine giren adamlar falan...

Takimici mentalde buyuk sikintilar var. Hakan gelirse "yerli cetesi" muhabbetleri gone turer mi endisem yok diyemem. Salmayacagina guvenemem dogruya dogru.

Ama gunu kurtarmak icin kazik ustu kazik yemege degmemeli.

Yazin yeseydin ilkay yerine eyvallah. Bisey demeyebilirdim. Bu yonetim iyi sartlarda getiremez su an kimseyi. Sanmiyorum

Yav seninle tartışamayacağım. 1 senedir hayalinde yaşattığın kilolu ehehe zihniyetinle boş beleş eleştirmeye devam et.
Bu muhabbet 6 ay öncenin konuşma konusuydu güncelle kendini.

Hikaye anlatmayı bırak. Kenarda sağlam 29 yaşında 12 milyon euro maaş alan herife anlat anlatacağını. Varlığı yok ortada. Son dakika berkanın sallının gol attığı yer ve pozisyonda simitçiyi vurdu herif.
Yav madem tartışmayacaksın ne anlatıyorsun alıntı atma hadi abi işine bak. Sane savunan mı var burada?

Bu yıl özelinde bu puan kayıpları aşırı lüks ve normal falan da değil ileride anlarsınız. Hoca da inanılmaz problem var ve İcardi inadı muhtemelen bizi şampiyonluktan edecek.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baba ben totem için ceza alyom her yıl 8 ay toplamda

Hoca da adam olsun ne yapayım

Şu yedek kulübesini görüp utanmayan var mı ?

Şunlarla şampiyon olabileceğimize inanan var mı ?

Rakibin yedek orta sahası İsmail, Fred, Alvarez

Bizim hak ettiğimiz değer bu mudur ?
Ekli dosyayı görüntüle 311843
Oyunculara bok atmadan şu duruma bizi düşürenlere yoğunlaşın.

Bu rezaletin sorumlusu çıkıp onuruyla istifa edip defolup gidecek.

Sıfır şaka. Kıçını başını salmış kirklik mertensi getir inanın yunustan daha verimli olurdu. Takım en az 5 tane transfer istiyor. 28 ocak lafını ortaya ilk çıkaranı şey yapmak lazım. Ulan takildiniz 5 yaşındaki çocuk gibi bir oyuncuya. Yazık gerçekten yazık. Sen hoca falan değilsin okan. Sen hoca olsan tutup clde oynayan tur ihtimali olan bir takimadan oyuncu istemzdin. Ama helal Avrupa takımlarına her gittiğiniz hassttrr çekiyor iyi oluyor basiretsiz herifler

rakiple arada 1 puan var ve kazanamadığımız tjk depi var , içeride yenemediğimiz fb maçı var üstüne görece iyi takım olan ts,göztepe,samsun depleri var.Bence daha lig gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt