Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk: "Bizim dışımızda çok fazla isim çıkıyor, bizim ilgilenmediğimiz, görüşmediğimiz isimler de çıkıyor. Bu da ister istemez kafa karışıklığı oluyor. Bu profil mi, bu profil mi diye kafa karışıklığı oluyor."
istediğin profili bilmiyon mu hoca insan ne istediğini bilmez mi? onyedikada istiyon frattessi de bu adamlar ne alaka şimdi senin sisteminde

Yav yok Gece oturayım 5 tane adam listesi atarım. Bir kere +4ü kapatsan yeterli bu takımın 4 yabancı hakkı 7 aydır boş.
Maalesef merkeze bireysel olarak kendi setini yapacak,yok yere şutla maç alacak biri gelmezse artık ben kabul ettim bu sene fb şampiyonluğuna hazırlıyorum kendimi mental olarak

Okan Buruk: "Yarın başkanımızla transferle alakalı yeniden bir araya gelip. Daha yoğun daha geniş şekilde toplantı yapıp, süreci iyi şekilde yönetmeye çalışacağız.
Yarın seni kovacaz okan ko va cazzzzz

Hayla yarın diyor, yönetmeye çalışcaz diyor. Daha yoğun diyor utanmaz arlanmaz, salak var dimi karşında senin. Ko vu la cak sınnnnnnnnn

Hoca bos konusma yazin 3 kontenjani bos birakirken dusunecektin bunlari..
Tabi ki devre arasi adamlar sana salmaz iyi genc topcusunu... Nasil sictiysan toplamasi sana kalmis ya sivar kovulursun ya toplar kalirsin 1 sezon daha

Okan Buruk: "Bizim dışımızda çok fazla isim çıkıyor, bizim ilgilenmediğimiz, görüşmediğimiz isimler de çıkıyor. Bu da ister istemez kafa karışıklığı oluyor. Bu profil mi, bu profil mi diye kafa karışıklığı oluyor."

ya kimin kafası karışık!

seninmi bizimmi?!

Şu adamın müadili bir kişiyi bile bulamadık halen 6 numara, kanat, X, Y arıyoruz ulan bir tane basın parayı getirin bizim ihtiyacımız 10 numara...
1768680308417.webp

Bu saatten sonra gelecek transferinde içine edeyim. Şimdiye kadar 2 adam alsan bu maçı rahat 3 puanla çıkarırdın, oyuncuları dinlendirebilir takıma heyecan gelirdi , rakibin süperkupayı elinden yeni transferiyle aldı sen ne yaptın. Bekle bekle 29 ocakı bekle sonra kalacak 14-15 maç sezon bitecek. Yapaxağınız işin içine edeyim.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt