Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav bas git saçmalama
Saçmalık neymiş, tüm suç Okan’da. 10 milyon tl değerindeki takımı yenemiyorsan kendi sahanda, hatayı onda bunda değil kendinde arayacaksın. Gerekirse hakemi de yeneceksin. Önceki yıllar bu tepkiyi hakem yapı deyip fb veriyordu. Bu yıl ise biz.. tedesco ben yakınıma bakarım diyor adam ve konsantre takımına.. sonuç 0-2. Yazan renksaş doğru yazmış, istersen renkdaş saçmalama demek yerine bir daha oku ve bir daha tahlil et olayları..

Hala istifa etmedi mi bu yüzsüz yönetim ve hoca. Yok soyunma odasına gitti, yok en çok biz üzülüyoruz, yok transfer yapacağız… Boş yapmayın, istifa edin beceriksizler

Maalesef merkeze bireysel olarak kendi setini yapacak,yok yere şutla maç alacak biri gelmezse artık ben kabul ettim bu sene fb şampiyonluğuna hazırlıyorum kendimi mental olarak
Trabzona 30 milyon yarın domalalım da 2-3 tane herif alsın. Ahmed falan ne istiyorsa da bedavaya verelim. Bunlar şampiyon olsun bari

Okan Buruk: "Siz bilmiyorsunuz ama ben bir yandan maçlara hazırlanırken bir yandan da oyuncuları seyrediyorum."

Sportif direktorun yoksa adam geceleri oyuncu izler, youtube skills video acar sonra sabah hoop antrenman. Kendisini savunmuyorum bu arada, bu yapi cok sakat.

Niye bukadar gaddar bir herifsin sen
Gaddar miyim? Admin olsam perma atmak için üç saniye falan düşünürdüm maksimum hala yolun açık olsun falan diyorum
Screenshot_2026-01-17-23-08-52-557_com.sec.android.app.sbrowser-edit.webp
Screenshot_2026-01-17-23-08-34-220_com.sec.android.app.sbrowser-edit.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt