Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk: "Herhalde en çok transfer olmasını isteyen; ben, başkanımız ve yönetimimizdir. Üzerinizde baskı oluyor, eleştiri alıyorsunuz. Bu sizi daha çok saha içine odaklanmaktan, bazen transfere de odaklanabiliyoruz. Beni, yönetimi ve başkanı yoran bir konu. Burada hassas davranabiliyoruz. En iyisini aramak derken süre geçebiliyor."
Yav hikaye anlatmayın. Transfer sezonu açılırken oturup konuscaz etcez dediniz. Ulan bizim evden çıkışımız 5 Şubat. Biz gidip 4 Şubat'ta mi ev arıyoruz taaaa ev satılmasi gündeme geldiğinde ev bakmaya başladık. Sen kasımdan itibaren görüşmelere başlayacaktın delirtmeyin karşınızda enayi yok

Okan Buruk: "Herhalde en çok transfer olmasını isteyen; ben, başkanımız ve yönetimimizdir. Üzerinizde baskı oluyor, eleştiri alıyorsunuz. Bu sizi daha çok saha içine odaklanmaktan, bazen transfere de odaklanabiliyoruz. Beni, yönetimi ve başkanı yoran bir konu. Burada hassas davranabiliyoruz. En iyisini aramak derken süre geçebiliyor."

Gouri iyi oynayınca gelmeyen işte.

Fofana ve Ruiz gelmek istemedi 30 sıktık gelmedi.

Hakan’ı İnter bırakmıyor.Biz de düzgün istemiyoruz.

Toth’u istediler o da genç ve EPL tercihi yaptı.

yav nitelik olarak senin takımında zaten sorun yok ligin hala en iyi ilk 11 bizde

nicelik yok nicelik !

en iyisini değil önce bir niceliğini sağla!

hemde daha ucuza

inanılmaz futbol akılsızları!

Yaratici bir sol acik lazim. Bir atletik kesici 6 No ve bulunursa bir forvet arkasi ekstradan forvet oynayabilirse bonus olan bir hücum alternatifi de iyi gider.

ekibimizin transfer yapmasını istemeyenlerin listesini söylemiş hoca ama ifblileri atlamış sadece

Transfer sezonlarını sevmiyor Okan bey, kafası karışıyormuş birde sürekli oyuncu izlemek zorunda kalıyormuş epey yorucu
Vah paşam vah, vah garibim vah, ben izlerim sen izlersin o izler şu izler, senin aklında fikrinde yok mu topçu, vizyonun yok mu, takibin yok mu, anca sana rakip olan iyi oynamış oyuncuya talip olursun. Video izleyerek mi aldın Osimi, İcardiyi.

30'a savunmacı 75'e forvet alan takımın devre arası için herhangi bir planı yok. Haftalardır kulübe boş.

Eksiğini, tercih ettiğin oyuncu özelliklerini belirle sonra da buna uyan oyunculardan gücün yeteni al. Ne kadar zor olabilir.

Doğru profildeki oyuncu >> daha iyi, bonservisi/maaşı yüksek oyuncu.

Bu nasıl bir türkçe yarabbilalemin
Bu nasıl bir anlatım bozukluğu

Türkçeyi de bilmiyorrrrrrrrr

Gouri iyi oynayınca gelmeyen işte.

Fofana ve Ruiz gelmek istemedi 30 sıktık gelmedi.

Hakan’ı İnter bırakmıyor.Biz de düzgün istemiyoruz.

Toth’u istediler o da genç ve EPL tercihi yaptı.

Sen şuan Torreirayı nasıl vermezsen o adamlarda onları vermez. Hesap basit yazın yapılacak işlerde taraftarı dalgaya aldılar şimdi geziniyorlar

280 milyon euro harcadı bonservislere.

Kalecileri: Başakşehir rotasyonundan hallice
Sağ beki: biri kronik diğeri devşirme
Sol beki: biri kronik, diğeri futboldan bihaber
Stoperi: biri tükenmiş, diğerinin kafa leyla, öbürü mapusta
Orta sahaları: yarısı emekli, öbür yarısı 2.lig ayarı
10 numarası: yok, evet yok. Yusuf diye henüz futbolcu olduğuna ikna olamadğımız bir arkadaş var.

Osimhen'i çıkardım. O 200 milyon euro ile ne yaptınız siz arkadaş?

Okan Buruk: "Transfere ihtiyacımız olduğunu net şekilde biliyoruz. Çabalıyoruz. Başkanımızla demin konuştuk, yarın tekrar bir araya gelip daha hızlı şekilde yol alacağız. Soru işaretlerini ortadan kaldırıp sadece sahaya odaklanmak için hızlı şekilde bitirmek istiyoruz."
Daha hizli derken transfer kapaniyor

Ilkay yasli ilerlemis ve bize fazla katki vermez, taha gecen senelerin transfer dönemlerinde dedik. Al iste, yasli oyuncu almayin arkadas her zaman tutmaz bu mertensdeki gibi. Genelde matadaki gibi oluyor, yinede matadan fazla katki veriyor ama öbür taraftada sistem takimin oyuncusu. Hic bir zaman cok ekstrasi olan oyuncu olmamistir. Hep orta sahada pas trafigi iyi okuyan ve topu hemen takim arkadasina kazandiran oyuncu profili. Iyi pasör iste. Ne arkaya cok faydali nede öne cok iyi. City gibi takimda isleyebilir bu heleki arkalarinda rodri gibi biri olunca ama bize tarz olarak rodrinin taha kendisi lazim. Orta sahada üstünlük saglayacak biri.

Yav hikaye anlatmayın. Transfer sezonu açılırken oturup konuscaz etcez dediniz. Ulan bizim evden çıkışımız 5 Şubat. Biz gidip 4 Şubat'ta mi ev arıyoruz taaaa ev satılmasi gündeme geldiğinde ev bakmaya başladık. Sen kasımdan itibaren görüşmelere başlayacaktın delirtmeyin karşınızda enayi yok
Bu takımı 13. iken aldı
3 şmp aldı

Yol yabdı köprü yabdı

Biraz haksızlık mı yapıyoruz erayım

Vefa mız nerde

3 senedir kanser futbol izletiyor adam bir dak daha izlememe kararı aldım

hep aynı terane osi gibi birilerinin düşmesini bekliyorlar. plan program hak getire.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt