Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.844
- 78.214
- 4.218
Canın sıkılıyorsa harbiden kafa dağıtacak bir şey yok film izle, dizi izle, oyun oyna gerçekten değmez.Sanırım felç geçiriyorum umutum sol ayağım uyuştu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Canın sıkılıyorsa harbiden kafa dağıtacak bir şey yok film izle, dizi izle, oyun oyna gerçekten değmez.Sanırım felç geçiriyorum umutum sol ayağım uyuştu.
Yav sence bunların değil bunların biz ve bizim gibi yönetilen kulüplerin hatta ve hatta bizim seviyemizde dünyada sportif direktörü olan takımların hiç birinin söylediğin profesyonellikle olduğunu zannetmiyorum.Sportif Direktör futbolcu işinin ehli biriyse ilk önce kendi izleme ekibinle oyuncu listesi yapıyor. Sonra menajerlerin önerilerini o özelliklere ve maliyetlere göre filtreliyor her öneriyi ciddiye almıyor ve menajerin oyuncağı olmuyorsun. Sonra ona göre oyucularla anlaşıp final etabında hocaya getiriyor. Aynı zamanda bir noktaya transfer ona göre lazımsa hoca hayır dese bile alıyor rotasyonda lazım olur vb. gibi sorumluluk alabiliyor. Gerektiğinde futbol içinde hocayla tartışıp başka fikirler sunabiliyor vb. gibi işlerde var. Yani futbolun işleyişini çok daha profesyonel yapıyorsun. SD bu kadar gereksiz olsa dünyada her kulüp bunu kullanmıyor olurdu herhalde. Ayrıca oyuncu satışında vb. de önemli iyi bir ağı olan SD.
öyle de zor , setimiz yok çünkü.Merkeze de bir playmaker almadığın zaman Lookman'a kim top getirecek ? Hadi anadolu maçlarında yaparsın da yine dediğim gibi bjk,fb,samsun,ts maçlarında falan rakip bugün ve fb maçında olduğu gibi kenarları +1 merkez oraya sokup kapatıp seni merkeze iterse o zaman bağlantıyı yapamazsın Lookmanla orada ve boşa gider yine.He barış yerine sol kanat tabii iyi olur da günü de kurtarmak lazımBizim lige gore konusursak sahte 9 gibi takilir ve rakiplere bakinca is yapar o sekilde. Ama Avrupa icin o formatta zor olacak belki yazin Barisi satip biraz daha sol taraftan oynar mi diye dusunuyorum Lookman icin?
gidip lookman'a 45 basarlarsa barış forvet arkası oynayabilir mi siz onu düşünün çünkü lookman 4231 10 nosu olarak oynayamaz
Başlıkların birinde küfür etmem lazım ya anca rahatlarım.Canın sıkılıyorsa harbiden kafa dağıtacak bir şey yok film izle, dizi izle, oyun oyna gerçekten değmez.
Samardzic olmaz mıydı atalanta da fazlalık gibi şuan teklif götürsek alırız gibi.10 numara lazım da alınabilecek 10 numara yok piyasada.
Lookman falan gelse öpün de başınıza koyun, en azından skor üretir.
Bu yönetimden nokta atışı 3-4 hamle beklemeyin boşuna, isterseniz sabahlara kadar istifa deyin günün sonunda bunlar devam edecek ve bunlar yapacak transferi.
Singo gibi olmamasına dua edin gelecek adamın, şu herifin yerine 3 tane 10 m euro bonservis 1.5 m euro maaşlı adam alsan en azından kulüben boş olmazdı bugün.
o zaman bize gelebilecek aşırı elit olmayan, süperstar olmayan genç ve dinamik oyuncularla ilgilenelim yedek için.
ve bunu ilk defa yapmıyor, bi önceki sene de Angelinho ile yapmıştı.3lü oynayacağım diye bu adamı aldırıp 4lü oynattı adamı 6 ay sonra gönderdi. :AD:A:SA:S:AS:As
Çocuklarıma anlatacağım efsane hikayelerden biri.
Adminim mümkün değil taş gibi top oynuyorUlan bari Ferdi’ye falan salça olun en azından bir kaç mevkiyi kurtaralım
Bilmiyorum valla, zaten pek izlemediğim bir adam ama 8 mi 10 mu belli değil o da.Samardzic olmaz mıydı atalanta da fazlalık gibi şuan teklif götürsek alırız gibi.
10 no 6 no sol kanat hepsi lazim. Birde sara kötü oyuncu degil trabzon macinda gördük takimi tek hucuma tasiyabilen adamdi, bunu bari yok etmesin teknik heyet.Şu adamın müadili bir kişiyi bile bulamadık halen 6 numara, kanat, X, Y arıyoruz ulan bir tane basın parayı getirin bizim ihtiyacımız 10 numara...
Ekli dosyayı görüntüle 311845