Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2022-2023 sezonu 36 maç 4 beraberlik 4 mağlubiyet (18. hafta 42 puan)
18 hafta içerisinde 2 derbi galibiyeti. Jk maçına kadar Okan Buruk ile olmayacak tartışmaları ve kader maçında gelen galibiyet, 7-0 Başak ve ardından Kadıköy'deki 3-0 galibiyet. Ligin kırılma maçları.

2023-2024 sezonu 38 maç 3 beraberlik 2 mağlubiyet (18. hafta 47 puan)
18 hafta içerisinde 2 derbi galibiyeti, evinde firesiz giden bir takım.

2024-2025 sezonu 36 maç 5 beraberlik 1 mağlubiyet (18. hafta 50 puan)
18 hafta içerisinde 3 derbi galibiyeti, biri deplasmanda 3-1 fb galibiyeti, deplasmanda firesiz giden bir takım.

2025-26 sezonu 18. hafta 4 beraberlik 1 mağlubiyet puan 43 puan.
18 hafta içerisinde derbi galibiyeti yok, evinde 3 beraberlik, deplasmanda 1 yenilgi, 1 beraberlik.

Her sene aynı muhabbeti geyiğini bırakalım. Sen son 4 sezonun en kötü halindesin, rakibin tam tersi.
Fbnin de en iyi sezonu olduğunu sanmıyorum bu sezonun

Çıkacak sonuç pape gueye'ye para gömelim çok istiyorum. Bu adamın çok istediği adamları özellikle almayacaksın listeye.
Kendisini kulübün futbol aklı yapmışlar listeye nasıl almasınlar zaten onun ne istediğine bakıyorlar. Futbol direktörü almayanlar düşünsün..

Glasner hoca olmalı.Osimhen,Sane fm istatistiği yapmalı

Hoca sezon sonuna kadar gönderilmez bu arada sezon sonu şampiyon olur bence ama sezon sonu yeni bir yapılanma şart bu takıma sıfırdan bir düzen olmalı hoca kalacaksada adam gibi bir ekip kurumalı kabul etmiyorsa gönderilmeli

Herkesin kararı değişebilir bu normal birşey. Hala bu adamın yaptiklarini desteklemek daha korkunç bence.
Hala derken manyakmisin oglum siz adam daha 1 sampiyonluk bile kaybetmedi neyim halasi sakamisiniz yoksa.Sosyal medya sizi bi gazliyo Galatasaray taraftari basarizligin cezasini keser diye sizde isin suyuni cikariyonuz bi sans verin adamada bi senesini basarisiz bitirsin ondan sonra dersin hala mala .Galatasaray cok para harciyor cart curt muhabetlerinede gitmeyin rakipde harciyor ama tek basarilari gecende aldiklari super kupaydi.

ha biz bütün bunalrı konuşurken fazla geçmişe takılmamak da lazım tabi

sonuçta şu an galatasarayın hala çok iyi bir kadrosu var ve daha yii bir oyunu hakediyor

açık konuşayım dün kulübede sıfır adam bile olsa sahaya çıkan 11in karşıdaki eksik antebi 45 dakika 3lük yapacak oyunu oynaması gerekiyordu

bu iş tamamen hocada
Orası ayrı ama yedek kulübesinin bu kadar kötü noktaya gelmesinde transfer süreçleri kadar hoca da hatalı

6 m euroluk Kutucu iyi bir yedek olabilmeli, onun dışında da kimse yoktu zaten dün.

ya da tutmasa da Cuesta, Jelert vs en azından yedek olabilmeli, yedekte güvenilecek 1-2 genç olabilmeli vs

Hala derken manyakmisin oglum siz adam daha 1 sampiyonluk bile kaybetmedi neyim halasi sakamisiniz yoksa.Sosyal medya sizi bi gazliyo Galatasaray taraftari basarizligin cezasini keser diye sizde isin suyuni cikariyonuz bi sans verin adamada bi senesini basarisiz bitirsin ondan sonra dersin hala mala .Galatasaray cok psra harciyor csrt curt muhabetlerinede gitmeyin rakipde harciyor ama tek bsssrilari gecrndr aldiklari super kupaydi.
şampiyon olacak zaten gene ama radikal kararlar şart bu takıma sezon sonu ekip kurulmalı tek başına herşeyi yapamıyor kayışı attırıyor kabul etmiyorsa gönderilmeli atletik performans ekibi kurulmalı kaliteli kondisyonerler ve performans takibi için ekip olmalı transfer konusunda Sportif direktör olmalı hoca isim vermemeli şu bölgeye şu özellikte oyuncu istiyorum diyecek

Ahmd rahat kafa çıktığı maçlarda fena değildi dün stresi yüksek maçta yine girdi sahay gübreledi sağolsun :asd:

Geçen sezonlardan farklı olarak, açlığını yansıtan ve egoist bir hocayla çalışmayan bir fener var arkada. Fena da oynamıyorlar bu arada. Son transferleri de nokta atışı sayılır. Daha takım arkadaşlarının adını bilmeyen adamdan gol yedik malum

başlamış olması lazım toplantının
Toplantı masası
coffeeL.gif
cookie.gif
noters.gif
RageOkanBuruk.gif
DursunHmpf.webp
blablabla4.gif
moneyR.gif
coffee.gif
asdfg.webp

GS Medya ekibi:
camera.gif

maçı izlerken bizim pozisyona girebilmemiz için prime Kevin De bruyne ihtiyacımız var gibi hissediyorum.

takımda her şey var yaratıcılık sıfır.

bir tane koşamasa da iq yüksek adam lazım. Baskıda ve dar alanda iş yapabilen

Hala sinirim gecmedi ...Onursuz herifler sahada yuruduler resmen... Rakibin zaten les ustune en onemli kac tane oyuncusu yoktu.. Dunku antepi fener yakalasa 5 ten asagi atmazdi bu isteksizlik teknik taktikle aciklanamaz..
Beni bilen bilir her sene sampiyonluk gitti zirvalari donerken kendinize gelin derdim ilk kez bu sefer ben de umudumu kaybetmeye basladim .. Yine biten birsey yok ama bu takim mental olarak miadini doldurmaya baslamis gibi duruyor
Ilk 11e dogrudan girecek 3-4 transfer yapmazsak sampiyonluk gitmistir

Görunuṣe göre öyle bi niyetleri yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt