Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toplantı biter bitmez bakalım ilk isimleri hangi kolpacı sızdıracak ? Yönetimin en sağlam maşası kim ayyuka çıkar bugün

Ben Haluk diyorum ama bakalım süpriz gelecek mi?

Fbnin de en iyi sezonu olduğunu sanmıyorum bu sezonun
O tartışılabilir evet. Zaten onlar da çok ekstra puan kaybı yaşadılar.

Bizdeki durum ile tam tersi durumdalar yazmamın sebebi derbi galibiyetleri, ciyaklayan yönetiminden kurtulmuş olmaları, istekleri, kadro rahatlığı ve en önemlisi sezon ortasında bizden kupa almaları.

Son dakika o golü yemeseydik o özgüvenlerini yine son yıllarda olduğu gibi kıracaktık, yapamadık.

daha toplantı devam ediyorken gueye'de karar kılınıyorsa bitince bu toplantı komple sıçacağız

Bencede klopp okan hocanın oynatmak istediği oyunun prosunu Liverpool’a oynattı yıllarca oyuncu yapımız içinde aranan kan Fatih hocada öyle Mancini biraz daha kontrollü oynatır ama teknik taktiği çok güzel oturtur

Kloppu Real Madrid bile ikna edemez. Adam artik takim calistirmayi istemiyor. Anca alman milli takimin basina gecer diye düsünüyor herkes. O da Nagelsmann iyi bir takim calistirmak icin teklif alip biraktiginda/kovulursa olur.

Gueye filan 30 filan verilmez geçiniz. Lookmani al daha iyi. En azından onu araplara satabiliriz en kotu ve bize maç kazandirir

"Ama askerdir. Asker için de yüksek maliyeti."

Tam olarak yapılması gereken yorum bu işte, tutup böyle bir profil için de 35-40 mil.€ bonservis ödeyeceksek yanmışız biz. Hoş Okan Hocanın yazın stoper de oynayabilen sağ bek merakına 30 mil.€ bonservis ödedik

Safkan 6 numara, sert guclu ve kesici olarak Gueye is yapar tabi ama Onyedika'dan da pahali olacagi kesin. Gerci dunku sonuctan ve takimin caresizligini gorunce artik maliyet islerini bir kenara birakmak lazim, hesap yapa yapa elde oyuncu olmadan maclara cikiyoruz.

Bir de şey saçma geliyor bana Fenerbahçe Antep hatta kupada Fethiye maçında bile bir yere kadar pozisyona girmeye zorlandık ama bizim ilk ihtiyacımız 6 numara için 35-40 mil.€ bonservis ödemek mi?

Transfer dönemi başladığından beri söylüyorum bizim ihtiyacımız çift yönlü oynayabilen fuleli bir merkez orta saha illa isim vermek gerekiyorsa da Ederson veya Anguissa tarzında bir adam gerekiyor bize. Hatta Yunus haricinde 10 numara olarak kullanabileceğimiz bir adam daha gerekiyor

Neyse nasıl olsa Davinson ve Lemina 'dan sonra 3. sağ stoper olarak kullanabileceğimiz Singo için yazın 30 mil.€ ödedik şimdi de Torreira ve Lemina 'dan sonra 3. olarak kullanabileceğimiz bir 6 numara için de 30-35 mil.€ filan öderiz nasıl olsa...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt