Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Hoca Günay oynamadığı için sorun çıkarıyor diye süper kupa finaline Günay ile çıktı ben Okan Hocanın ne İcardi 'yi gönderebileceğini ne de İcardi varken yerine adam aldırabileceğine inanmıyorum

Benzer durum Lemina için de geçerli Lemina bir var bir yok sezon başından beri ama hala Lemina ile devam ediyoruz hatta abartıyorum Lemina & İcardi ikilisi sezon sonunda kendi istekleriyle kontratları bitip biz gidiyoruz demesin her ikisiyle de sözleşme yenilenir
Leminaya misyon yüklersen icsrdiden de günaydsn da daha iyi işle yapar Fatih hoca ekolünden biraz gazla çalışan bir profil lemina

Saglam para vereceksek Lookman icin bari Ederson'u da alin ikisine 60-65 milyon euro veririz galiba ama en azindan ayni takimdan olsunlar. Yoksa bu defa bir orta saha icin tekrar bekleyecegiz bu sekilde bir defa pazarlik yapmis olurlar.

Saglam para vereceksek Lookman icin bari Ederson'u da alin ikisine 60-65 milyon euro veririz galiba ama en azindan ayni takimdan olsunlar. Yoksa bu defa bir orta saha icin tekrar bekleyecegiz bu sekilde bir defa pazarlik yapmis olurlar.
Atalantadan samardzic lokman ederson paketi yapmalıyız bence yedek olarkatan da u23 Göztepe’den dennis Gaziantep’ten drissa camara veya kozlowski

Bir de şeyin sıkıntısı var Barış ve Sane gerçekten müthiş atlet oyuncular her ikisi de rakip bekle bire bir kaldıkları zaman rakibe sorun çıkarıyor Şampiyonlar Ligi seviyesinde bile ama bizim takımda bu adamları rakiple bire bir bırakacak pası kimse atmayı denemiyor. Bir tek Abdülkerim taa kendi sahasından bu pasları atabileceği kadar atmayı deniyor ama orta sahamızda ne Yunus ne İlkay ne Torreira/Lemina bunları yapmayı denemiyor

Anca önde Osimhen 'in başlattığı presle topu kapıp rakibi dengesiz yakalayacağız veya enn geriden Osimhen 'e top şiririp seken topu toplamaya çalışacağız. Galatasaray 'ın tek hücum planı bu olmamalı

Mesela dün bakıyorum ManU-City maçına Bruno Fernandes kendini bir sağa atıyor bir sola atıyor hatta rakip defansın arkasına sarkıyor bir şekilde rakip defansın yerleşmesini bozuyor hem kendi pozisyona giriyor hem takım arkadaşlarına pozisyon hazırlıyor bizim takımda bunun karşılığı kim tam olarak?

Osimhen tek başına gitsin birşeyler yapsın Sane ve Barış hem topu getirsin hem pozisyon hazırlasın diye mi bekleyeceğiz?

Atalantadan samardzic lokman ederson paketi yapmalıyız bence yedek olarkatan da u23 Göztepe’den dennis Gaziantep’ten drissa camara veya kozlowski
Ederson olmazsa Samardzic de olabilir yani hepsini alamayiz da bizimki biraz temenni diyelim yoksa Atalanta zor kulup transferde.

Gueye, samardzic, lang. Okan hocam bu sefer boyle bir şey sokacak galiba. Sok hocam sana feda olsun.

Noa lang kesinlikle alınmamalı birlik topçu değil

Ederson olmazsa Samardzic de olabilir yani hepsini alamayiz da bizimki biraz temenni diyelim yoksa Atalanta zor kulup transferde.
Samardzici alırlarsa pek bir işe yarayacagini sanmıyorum.En iyi performansi udinesede 2 tane b2b oynarken geriden oyun kuruculuk yaptığı duzendi 3lu orta sahada.Bizde gelse ne forvet arkasında nede 4231in 2sinden biri olsa pek bir katkı veremez bence

"Nişestend u goftend u ber-hâstend"
(Oturdular, konuştular ve gittiler.)

Toplantıymış pehh!

bu tayfanın transfer yapmaması orta ve uzun vadede gsmizin hayrına olacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt