Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.187
- 59.974
- 3.473
toplantıda gardi konuştuktan sonra dracula
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yoruma katılır mısınız? Evander’i de baya istiyordu ama almadılar sanki
Leminayi taraftar aldırdı düşünün yaYönetimin suçu transfer işinde değil arkadaşlar olayı çarpıtmayalım. Başka hangi yönetim gidip göz karartıp 80 milyona dünyanın en iyi 2-3 oyuncusundan birini almış. 30 milyona sağ bek almış. Burada hata tamamen Okan Hocada ki ben kendisini 4 yıl boyunca destekledim.
Yönetimin hataları yok mu var: takıma ,takımın haklarına sahip çıkamama , taraftara kazıklanacak müşteri gözüyle bakma ve transferi sadece hocaya yaptırma yanlış. Özellikle transferde akıl hocalığı yapacak birilerinin olması gerekirdi kulüpte maalesef yok.
2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olum ne kendini kandırması ya asıl sen bunu diyerek kendini kandırıyorsun. 11 Lig için gayet kaliteli lan işte ne olacak bekinde stsl de iyi oyun oynaman için beklerinde nuno mendes ve hakimi mi ? orta sahanda pedri vitinha joao neves falan.Millet sadece kendini kandırıyor
Beklerinde 2 tane yetenek yoksunu oynuyor, sadece fiziksel mücadeleyle sivrilebiliyorlar
Ortasahanda bir tane dribling yapıp verkaçlara girecek, araya toplar atacak adamın yok
Hangi 11 çok kaliteli
İmzamı atarım.Yönetimin suçu transfer işinde değil arkadaşlar olayı çarpıtmayalım. Başka hangi yönetim gidip göz karartıp 80 milyona dünyanın en iyi 2-3 oyuncusundan birini almış. 30 milyona sağ bek almış. Burada hata tamamen Okan Hocada ki ben kendisini 4 yıl boyunca destekledim.
Yönetimin hataları yok mu var: takıma ,takımın haklarına sahip çıkamama , taraftara kazıklanacak müşteri gözüyle bakma ve transferi sadece hocaya yaptırma yanlış. Özellikle transferde akıl hocalığı yapacak birilerinin olması gerekirdi kulüpte maalesef yok.
2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O kisirlikla 10a cherki falan lazım yine sıradan adamla olmaz.Tek çare iki tane hücumcu 8-10 almak10 no almıcaksan ugarteyi almanın hiç bi açıklaması yok tor-ugarte yaparsın hadi ama önlerine 10 no şart bu defa
Bunu, maestroyu ve tahayı, bu üçünü yedek kulübesine almış olsaydık yazın, şu an başka şeyler konuşurduk. Sağ beke 31 milyon Euro verdik ama bunu akıl edemedikRomulo 14 maç 6 gol 3 asist