Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu yoruma katılır mısınız? Evander’i de baya istiyordu ama almadılar sanki

Katılmamak mümkün mü, görüyoruz son iki yıldır. Piyangodan çıkan Osi ve Sane bir de taraftar etkisi ile alınan lemina var. Gerisi ya sakat ya çöp.. cuesta bilmemnekovski tüysuz jelert anjelinho singo, İsmail vs…

Yönetimin suçu transfer işinde değil arkadaşlar olayı çarpıtmayalım. Başka hangi yönetim gidip göz karartıp 80 milyona dünyanın en iyi 2-3 oyuncusundan birini almış. 30 milyona sağ bek almış. Burada hata tamamen Okan Hocada ki ben kendisini 4 yıl boyunca destekledim.

Yönetimin hataları yok mu var: takıma ,takımın haklarına sahip çıkamama , taraftara kazıklanacak müşteri gözüyle bakma ve transferi sadece hocaya yaptırma yanlış. Özellikle transferde akıl hocalığı yapacak birilerinin olması gerekirdi kulüpte maalesef yok.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Leminayi taraftar aldırdı düşünün ya
Kulübün futbol akli yok

Millet sadece kendini kandırıyor

Beklerinde 2 tane yetenek yoksunu oynuyor, sadece fiziksel mücadeleyle sivrilebiliyorlar

Ortasahanda bir tane dribling yapıp verkaçlara girecek, araya toplar atacak adamın yok

Hangi 11 çok kaliteli
Olum ne kendini kandırması ya asıl sen bunu diyerek kendini kandırıyorsun. 11 Lig için gayet kaliteli lan işte ne olacak bekinde stsl de iyi oyun oynaman için beklerinde nuno mendes ve hakimi mi ? orta sahanda pedri vitinha joao neves falan.

Yönetimin suçu transfer işinde değil arkadaşlar olayı çarpıtmayalım. Başka hangi yönetim gidip göz karartıp 80 milyona dünyanın en iyi 2-3 oyuncusundan birini almış. 30 milyona sağ bek almış. Burada hata tamamen Okan Hocada ki ben kendisini 4 yıl boyunca destekledim.

Yönetimin hataları yok mu var: takıma ,takımın haklarına sahip çıkamama , taraftara kazıklanacak müşteri gözüyle bakma ve transferi sadece hocaya yaptırma yanlış. Özellikle transferde akıl hocalığı yapacak birilerinin olması gerekirdi kulüpte maalesef yok.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İmzamı atarım.

Bu yoruma katılır mısınız? Evander’i de baya istiyordu ama almadılar sanki

Yazan bir çok şey yalan. Pedrı alınıyordu Fb elimizden kaptı sonra Mertens ihtimali çıktı ve o alındı. Torreira zaten ilk sıradaki adamdı ama Torreira TR'ye gelmeyi düşünmüyordu o yüzden Grillistch'te listedeki oyunculardandı aliesi ekstra istekler istemezse o geliyordu zaten sonra o iptal oldu. Torreira'nın Fiorentina transferi Fio'nun istememesi üzerine olmadı ve kendisi Muslera sayesinde ikna oldu da o transferde öyle oldu. Belotti- İcardi'de de ikisi de listedeydi çünkü Seferovic'ten katkı vermemişti ve biz de bonservissiz- kiralık santrafor istiyorduk. İcardi kiralık olarak gelebileceği için fırsat olarak, Belotti'de bonservisi elinde olduğu için listedeydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt