Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.350
- 23.874
- 2.393
Kulüp doktorunun oynaması için erken dediği adam zorla yedeklere yazmaya çalışıyor bu gs muhabirleri. Bir düşün tart ne dediğini.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 tane yaparizEn çok kaç
Öyle olmalı zaten hem 6 hem 10 hem sol kanat. Gerekirse Sane yedek olur baris sağa geçer. Yedek kulübünde oyuncu olur. Pardon hoca kimi oturtacak diye düşünür simdi10 no almıcaksan ugarteyi almanın hiç bi açıklaması yok tor-ugarte yaparsın hadi ama önlerine 10 no şart bu defa
Sportif direktör olmaması konusundaki hatalarını yazdım diğer gördüklerimle birlikte. Transferi sadece Okan Hocaya bırakıyorlar ki bu inanilmaz yanlış lakin şu anki kadro derinliği ve değerlendirmesi tamamen hocanın hatası. Adamlar hoca ne istediyse yaptılar.Kadroyu korumak ayrı güçlendirmek ayrı Singo hariç hiçbir mevkiyi güçlendirmedik ki oyuncu transferlerinde son kararı hoca değil yönetim verir 30 m euro'ya Singo'yu almak yerine 3-4 tane adam alınmalıydı.
Hatta gelenler, gidenler bakınca kadrodaki vasat dediğimiz adamların hepsi gitti Cuesta, Nelsson, Zaniolo, Köhn, Morata, Jelert yerlerine sadece +2 oyuncu geldi İlkay ve Sane onun hariç kadro derinliğide azaldı.
Bunu hoca göremiyorsa da gidip sportif akıl getirirsin.
Gouriyi 30 dan aşağı vermezler şehir efsanesi 20-25 mevzusuDennis : Ahmet + 5 - 7 arası
Gouri : 20 - 25 arası + bonus
Şu 2 oyuncu ile kapatalım. Olursa Boey de gelebilir ama öyle 80 milyon harcamaya gerek yok. Bu dönem 30 harcayalim sonra yazın DK sonrası alalım.
Lookman için harbiden 40 çok fazla. Bir şekilde Gouri'yi ikna et
Toplantıdan iki istifa kararı çıkar mı?
Floryayi 6 ayda hocama bağışladık. Helali hoş olsun.
O zaman verelim. Lookman'a 40 vermekten iyidir. Hem mevkisel olarak daha kullanışlıGouriyi 30 dan aşağı vermezler şehir efsanesi 20-25 mevzusu
Böyle oynayama devam ederseniz istifa ederim diye futbolcuları uyardığı yönünde bilgiler varDün Dursun Özbek soyunma odasına inmiş 45 dk kalmış bi de üstüne.
En son soyunma odasına indiğinde ne olduğunu hatırlıyorsundur, Sneijder Tudor olayı vardı.
Dün başkanın ne yaptığını çok merak ediyorum
avatarını değiştirmeni öneririm. sayın ressam.Hazırlıklara başlandı dediği de yine 5e2
:red::red::red: