Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çok doğru bir tespit. Olay budur. Okan'ın açıklamaları da bu yönde, futbolcu izlemekten yoruldum diyor. Meali; transferlere Okan karar veriyor.

Yani bizim transferde hiçbir plan, program, stratejimiz yok herşey anlık ve doğaçlama. Sen neyi izliyorsun kardeşim listen çoktan hazır olmalıydı. Fener transfer açıldığı hafta iki 11 oyuncusu indirdi. Sen izle bakalım.

Yalancıyı sevmiyorlar sorun burada. Yazan bir çok şey yalan yanlış bilgi bu gönderide.
Yazan bir çok şey yalan. Pedro alınıyordu Fb elimizden kaptı sonra Mertens ihtimali çıktı ve o alındı. Torreira zaten ilk sıradaki adamdı ama Torreira TR'ye gelmeyi düşünmüyordu o yüzden Grillistch'te listedeki oyunculardandı aliesi ekstra istekler istemezse o geliyordu zaten sonra o iptal oldu. Torreira'nın Fiorentina transferi Fio'nun istememesi üzerine olmadı ve kendisi Muslera sayesinde ikna oldu da o transferde öyle oldu. Belotti- İcardi'de de ikisi de listedeydi çünkü Seferovic'ten katkı vermemişti ve biz de bonservissiz- kiralık santrafor istiyorduk. İcardi kiralık olarak gelebileceği için fırsat olarak, Belotti'de bonservisi elinde olduğu için listedeydi
İyice Fb'liler gibi oldunuz. Onlar gibi gerçekleri bükmeye başladınız.

Enzo marescayı istiyoruz

Getirmeyen kıraçın 100.yıl marşını ezbere biliyodur

Bu kadar da bel altı konuşuyorum

Aslında bi 200-250 milyon euro bütçe yapabilsek ara transferde Okan hoca şampiyon olur. Inanalım kendisine.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalancıyı sevmiyorlar sorun burada. Yazan bir çok şey yalan yanlış bilgi bu gönderide.

İyice Fb'liler gibi oldunuz. Onlar gibi gerçekleri bükmeye başladınız.
Midsjo dubua sergio seferovic?
Gerçekleri büken sensin

Erden tor icardi tutuşturdu eline de şmp olduk

Bir de anlamadığım şu olay var benim. Yahu bizim aldığımız her oyuncu 30 milyonluk olmak zorunda mı arkadaş? Yani atıyorum Cagliari 'nin yedek oyuncusu neden gelip 3-5 milyona Galatasaray'da yedek olamıyor? Yahu kulüben boş abicim bomboş. Mesela teknik meziyetleri üst düzey olan ama defansı kötü bir halı saha topçusu olur, alır koyarsın dünkü Antep maçı gibi bir maçta oyunu çözsün diye oynatırsın. İlla da her aldığın oyuncu dört dörtlük olmak zorunda mı yahu?

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt