Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.275
- 22.933
- 1.433
Tamam okan hocanız az eleştirilecek siz de çok haksız çıkmayacaksınız tamam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam okan hocanız az eleştirilecek siz de çok haksız çıkmayacaksınız tamam
Daha lyon açıklamadı sanki hocam. Ben onu defansif yonu eksik 8 gibi düşünüyordum ama güzel 10 oynar sankiO transfer olmadı mı
Transfer olduğunda listenin ilk sırasında Torreira vardı. Bu oyuncuları istemedi mi diyorum? Bomboş gerçekle ilgisi olmayacak şekilde sallayıp duruyorsunuz. Seferovic'ten katkı alınamadığı için yeni santrafor istendi ve bu oyuncu bonservis ödeme şansımız yoktu. O yüzden bonservisi elinde olan Belotti ve PSG'nin göndermek istediği İcardi'ye gidildi. Erden Timur'un yaptığı her transferde Okan hocanın da onayı ve isteği vardı. Tutmayan Tete, Ndombele, Zaha gibi isimler dahil buna o yüzden Torreira'yı falan hoca istemedi gibi gerçeklikle alakası olmayan yalanlara gerek yok.Midsjo dubua sergio seferovic?
Gerçekleri büken sensin
Erden tor icardi tutuşturdu eline de şmp olduk
2 transfer yani. Okan'ın o 4 genç topçuya ligin kalanında totalde hepsine 27 dk filan süre vereceğini bilmeyen yoktur herhalde.2 yabancı
2 yabancı U23
2 genç yerli
h.o via çago
tat kaçırıcı postlardan uzak duralım :/Simitleri tostos ağabeyin yağına bandırıp mı yiyolar acaba
2 yabancı
2 yabancı U23
2 genç yerli
h.o via çago
Onyedika, Gueye ve Fofana çakış transferlerdir; bu oyuncuları kulüpleri çakılacak kulüp arıyor.
bunlarin ucunu toplasan 40 milyon etmez, her birine 30-40 istiyorlar.
Taraftarı nasıl kandiririz toplantısı gün 1
Bu yoruma katılır mısınız? Evander’i de baya istiyordu ama almadılar sanki