Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.275
- 22.933
- 1.433
Ugarte: Gelirim gelmesine ama bakalım ben olmadan CL'de ne yapabiliyonuz önce onu bi görelim via @altunterim_osbir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İllaki onay istenecek orası öyle ama sırf hoca istiyor diye gidip bir sağ beke de 30 milyon verilmeyecek. Hoca bir profil belirleyecek , scout ekibi sportif direktör ve hoca ortak bir toplantı yapacak. Menejerlerden ve menejerlik şirketlerinden gelen isimler de dahil bir liste belirlenecek. Hangisi uygunsa maliyet de düşünülerek kulübün profesyonelleri transfer yapacak. Hoca da takımı nasıl daha iyi oynatırım ,daha iyi nasıl olurum diye takım üstünde çalışacak. Oturup oyuncu izlemeyecek.TD onay vermeden transfer yapilir mi yaw? Adam istemedigi topcuyla niye calissin?
Çünkü kulüpte kadro planlamasından anlayan biri yok. Oyuncu piyasasını bilen ona göre oyunculara gidecek ikna edecek bir ekip yok. Hocanın açıklamasına göre hoca oyuncuya bakıyor, kesitlerine vb. bu oyuncu iyi diyor ona göre istiyoruz. Sağ kanat oynayacak bir sürü oyuncu var ama takımda direk sol kanat oyuncusu yok kimse umursamıyor. Resmen sağ kanat oynayanı sol kanatta oynatırız vb. gibi gidiyoruz. Bu takımın en büyük eksiği CV'si düzgün çok iyi bir Sportif Direktör ve ekibidir.bunlar niye sol ayaklı sağ kanat topluyolar takıma
sane yunus can armando pablo garcia nedir yani hedef
Dostum savunmak için kılı kırk yarmana gerek yokAnlamada ciddi sıkıntıların var. Twitte yazan Erden Timur Okan Buruk'un istediği isimleri almadı onun yerine istemediği isimleri aldı gibi bir algı yapılmış. Grilisth listedeydi Torriera ilk istendiği zaman gelmediği için o alınıyordu son anda ekstra istekler yüzünden olmadı. Sonra biraz da şansa Fio- Torreria'yı almadı da Muslera ikna etti öyle aldık. Yani Erden Timur Okan Buruk istememesine rağmen Torreira'yı gidip aldı gibi bir durum yok(twitin kast ettiği bu). O zaten normalde ilk sıradaki isimdi. Okan Buruk çok iyi transfer yapıyor gibi bir iddiam hiç olmadı aksine burada Erden Timur varken bile bu kulübe profesyonel bir Sportif Direktör ve ekibi gerekli diye sürekli yazdım. Twitte yazan kişinin algısı Okan Buruk'un istemediği topçuları aldı Erden Timur ama bu algı tamamen yalan. Pedro- FB elimizden almasa geliyor, Grilitsh- Son anda menajerliğini yapan ailesinden birinin ekstra istekleri olmasa o da geliyordu. O yüzden yok bunları Erden Timur almadı yada Torriera ve İcardi'yi Okan Buruk istemedi tarzı gerçek ile alakası olmayan algılara ve yalanlara gerek yok.
Galatasaray'da görüştüğüm yetkili isimler 6 numara transferinin Karagümrük maçında sahada olacağını söylüyor.(Rodop)
8 noda ahmedimi görünce daha telefonlarımızı açmaz o zamanUgarte: Gelirim gelmesine ama bakalım ben olmadan CL'de ne yapabiliyonuz önce onu bi görelim via @altunterim_osbir
5 ocakta dompf döndüTam sergene sallayacaktım banın açıldı transfer durdu,süper kupa kaybedildi,ligde puan kaybı yaşandı diye banlatmış kendini tekrar
Ulan sergen
Torreira o mevkide listenin ilk sırasındaydı yani planlamada vardı. Bunu anlamıyor musun? Orada Okan Buruk'u savunan bir yerde yok tam tersi aksine benim mesajımda bu takımın en büyük eksiği orta ya çıkıyor iyi bir Sportif Direktör ve ekibi bu takımın en büyük eksiği bu. Benim mesajımdan çıkacak anlamda bu. O twit yalan, yanlış bir algı twitiydi bahsettiğim de o. Bu kadar basit.Dostum savunmak için kılı kırk yarmana gerek yok
İcardi bir fırsattı,toreira gelir miydi, erden onu kovaladı,ekstraydı onlar planlama dışıydı,acaba düşer miydi (okan tabiki karşı çıkmazdı)
Yani adamın kendi planlaması ve isteği midjo dubua sefer pedro griliş falandı,okanın kendi aklı,kendi isteği,kendi futbol görüşü,kendi planı o rezil topçulardı 2*2=4
İstemediği topçulardan kastının ne olduğunu anlayamıyormusun,kendi talep etmediği toçular işte onu diyor
Gerçeği bükme artık
Ben sana hangi arabayı istiyon diyorum sen bana clio diyosun,e ben sana ferrari versem kabul edersin ama sen cliocusun,clioyu istedin,senin kendi hür iraden CLİOYDU,sen cliocusun çünkü