Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi bu Marmosuh hani zaten olmaz da bu adam forvet değil mi zaten. Bize saf 10 no lazım alooooooo.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine Atletico macina kadar taraftar oyalansin diye büyük isim paylasiyorlar.

Ugur Karakullukcu'yu pek sevmem ama Gaziantep mac sonu yayininda iyi konusmus

Okan Buruku gönderdiler diyelim devre arası herkesten red yiyen transfer yapamayan adamlar yerine kimi getirmeyi becerebilecek.
Okan gitsin de gerisi kolay. Alt yapıdaki çocuklar gerekirse oynat. İcardi kazığa çekilir, gerekirse BAY forvete (Osi olmadığını varsayıyorum) yunus veya sallai sola, ortaya Gökdeniz koy yine çıkarırsın güzel bir takım. Haa zaten lig ve şl üst tur gitti, onun için de transfere gerek yok. Yazın zaten bunlar da gidecek. Yeni yönetim yeni teknik ekip ile yazın tekrar başlarız..

Okan’a desen ki devre arası 6,8,10 no falan hiç transfer yapmayacağız tüm bütçeyi marmuşa ayarlayacağız diye hiç düşünmeden kabul eder öyle plansız öyle anı kurtarayım iki alkış alayım modunda bir hoca

O yüzden marmuşa inanırım ben

Toplantida cay ve simit molasi dedikodulari sizdi mi?

Adamlar gecen yaz 15 e lucas hogsberg i almis helal olsun

Çünkü kulüpte kadro planlamasından anlayan biri yok. Oyuncu piyasasını bilen ona göre oyunculara gidecek ikna edecek bir ekip yok. Hocanın açıklamasına göre hoca oyuncuya bakıyor, kesitlerine vb. bu oyuncu iyi diyor ona göre istiyoruz. Sağ kanat oynayacak bir sürü oyuncu var ama takımda direk sol kanat oyuncusu yok kimse umursamıyor. Resmen sağ kanat oynayanı sol kanatta oynatırız vb. gibi gidiyoruz. Bu takımın en büyük eksiği CV'si düzgün çok iyi bir Sportif Direktör ve ekibidir.
Okanın işi bumuymuş? Kadro kaliteli top bende diyordu yazın? İşi ne bu adamın? Azizim yalan söylüyor, ne yazık ki. Bahaneler üretiyor artık ve gitmemek için herşey yapacak belli oldu. farkında değil, ama dün itibari ile okanın Galatasaray başındaki teknik direktörlüğü bitti. Sadece fiziken belli bir süre devam edecek gidip gelmeleri.. istediği kadar yalan söylesin bahane üretsin, sonuç değişmeyecek; gitti…

Toplantıda Marmuşu masaya yatırmışlar. 😂

Glasner gelmez gelirse de para için gelir gerek yok
Zaten iyi hoca olduğu şüpheli, iyi yönetilen ekiplerde sükse yapan biri de olabilir Potter Frank vs. gibi

Bize aldığı takımı kendi çabalarıyla bir yere getirmiş yahut başarılar kovalamış hocalar lazım
Ve buraya gelirken para için değil de kariyerini ileriye taşımak için geliyor olmaları lazım yani yaşça biraz daha genç olsalar iyi olur

Xabi Alonso gerçekçi değil
En gerçekçi isim mevcutlar içinde MARESCA benim gözümde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt