Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lang'i 3 maç yedek otur problem edecek ondan sonra gidecek Sane'yi yada Lang'i 10 oynatmaya çalışacak o yüzden hayırlı olsun Zaha-Kerem-Tete işi geri döndü aynı haltları yiyerek farklı sonuçlar alma çabası devam edecek

Renktaş o sene geniş rotasyon sayesinde şampiyon olduk verdiğin örnek yanlış. Formdan düşen kesildi kim formdaysa oynadı. Kerem, Zaha, Ziyech, Barış, Mertens, Demirbay hepsi maç aldı. Sadece Tete hiç faydalı olamadı. Osimhen, Yunus, Barış, Sane bunların hepsi her maç sakatlanmadan %100 ile oynamazsa şampiyonluk gidiyor farkında mısın? Takım tıkandı, üretemiyor, pozisyona giremiyor hala geriye adam doldurmaya çalışıyorlar.

Aynen aşama kaydedilen kimse yok
Twitin üstünden 24 saat geçmeden lang geldi

Şu an herhangi bir milli takımda oynamadığı için Türk statüsünde ama Romanya milli takımını seçer ve oynarsa yabancı olacak ligde. Lakin alırsan onu konuşur ve halledersin zaten Türk milli takımını seçer bizdeki stoperlerde yaşlanıyor oranın potansiyel adaylarından olur kendisi.

Seçer zaten muhtemelen, ben bildiğim kadarıyla prosedürü söyledim.

Türkiye'yi seçmesi lazım mevzusunu şuradan aklımda kaldığı kadarıyla söyledim; Ferdi FB'deyken 21 yaşına kadar mı ne TR statüsünde oynadı, o zamanlar daha böyle gözde oyuncu da değildi. TR statüsünde devam etmesi için Türk milli takımını seçmesi gerekiyor muhabbeti olmuştu. Tam kuralı bildiğimi iddia edemem ama öyle bir resmi karar vermeleri gerekiyor sanırım...

Burayı okuyan ne kadar maydanozsporlu haramzade varsa ******* anladınız siz :)) namusunu isvicrelerde bırakmış ***** sizi

Bu fener zor puan kaybeder
Bizim de artık puan falan kaybetmeden içerde bunlara çakıp
Şampiyon olmamız lazım..
Yoksa bu yaz ne hoca kalır ne yönwtim kalır ne osi falan kalır..
Bu feneri, ibo Hacıosmanoğlu, Okan buruk, dursun Özbek ve tedesco elele verip şampiyon yapacaklar ve hatta yaptılar dün itibari ile.. Tedesco işini diğerleri ise ne yapıyorlar yazmayayım. Dursun ve Adnan ikilisi toprak kokusu almış, çabuk çabuk bırakmazlar.. inşallah hayırlısı olur bizim için. Sakal gitsin (şampiyonluk) daha gür yeşerir, kol (Florya) gitmesin çolak kalırız..

Dun Noa Lang gibi biri olsaydi belki 3 puani almis olurduk, birde oyle bakmak lazim.

Iyi yonleri:
-calim atabiliyor
-hizli
-teknigi ust seviye
-plase vuruslari iyi ve forvetleri gol pozisyonlari yaratir

Zayif yonleri:
-defansif yonu cok az, takim halinde bolge savunmasinda yerini biliyor ama surekli adam kovala desen pek hosuna gitmez.
-pas yapacak birini bulamazsa topla kendi basina gider, biraz bu yonu Sane gibi diyebiliriz o zamanda cok drippling yapiyor diyenler cikabilir.
-bazen agresif olabiliyor, gider rakiple didisir falan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt