Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.346
- 21.323
- 2.663
Takıma çok acil 10 numara ve ortasaha lazım, kiralik ne düşerse onu alacaklar belli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamamen hissiyat. Bu gün bu açıklamalar bizimkilerin orta saha araması. Normalde Timber'ın amacı PL'ye gitmekti ama belki maaşla falan ikna etmiş olabilirler. 6 ay sonra serbest kalacağı için 8-10 milyona yakın bir paraya hemen satmaya istekli takımı diye okumuştum.Hic haber yok ki bunla ilgili
Yoksa hissiyata göre mi yazdin
Timber iyi olurdu dogrusu
20-30 sıktıysak bu adama diğer eksik mevkilere kimi alacağız milletin derdi oYav kulübede düz vatandaş oturuyor bilader
Noa Lang'i istemiyorsunuz bi de olm deli misiniz
Dun Noa Lang gibi biri olsaydi belki 3 puani almis olurduk, birde oyle bakmak lazim.
Iyi yonleri:
calim atabiliyor,
hizli,
teknigi ust seviye,
plase vuruslari iyi ve forvetleri gol pozisyonlari yaratir
Zayif yonleri:
defansif yonu cok az, takim halinde bolge savunmasinda yerini biliyor ama surekli adam kovala desen pek hosuna gitmez.
pas yapacak birini bulamazsa topla kendi basina gider, biraz bu yonu Sane gibi diyebiliriz o zamanda cok drippling yapiyor diyenler cikabilir.
5 tane Lang gelsin kulübede otursun ama 30 milyon zorunlu falan doğruysa ilk yapacağımız transfer sol kanat mı olmalıydı diye sormak durumunda kalıyorumYav kulübede düz vatandaş oturuyor bilader
Noa Lang'i istemiyorsunuz bi de olm deli misiniz
gerçi bunlar 35 saniye süre alırsa opsiyon devreye girer diye madde koydurmuşturopsiyon bize aitse ok bi transfer bence
ne kadar az girerse o kadar iyi bu hoca ve yönetim bonservisli topçu almamalı
Bir kulübe göremedim ben. Sahi kulübe katkısı ne imiş acaba bu sezonun güncel. Sadece bu istatistik bile nasıl bir facia planlama olduğunu kanıtlar aslında.
yav renktaş ben bunu zamanında da anlattım ama açıklayamıyorum herhalde kendimi.Bu adam sorunlu bir adam , yedek olduğu için geliyor buraya.Sen bu adamı oynatmazsan problem yaratacak.Bak Zaha da mesela son zamanlarda oynamadığı için salmıştı girip hiçbir şey yapmıyordu.Lang'i de oynatmazsan benzeri olacak ki mental olarak Zaha'dan falan çoğu buraya gelen oyunculardan bela bir adam.Bak derin kadro olsun 10 tane kanat olsun gerekirse bu adamı şampiyon yapmak için umurumda değil ama bu şekilde yedek kalınca kendini salacak,sorun çıkaracak adamla olmaz bu iş.Mecbur gidip takımı bozacaksın sonra.Ziyech bile yedek kalmasına rağmen oynuyordu bir şekilde.Üretemeyen takıma da üretecek adam alman lazım orta saha lazım bize artıkRenktaş o sene geniş rotasyon sayesinde şampiyon olduk verdiğin örnek yanlış. Formdan düşen kesildi kim formdaysa oynadı. Kerem, Zaha, Ziyech, Barış, Mertens, Demirbay hepsi maç aldı. Sadece Tete hiç faydalı olamadı. Osimhen, Yunus, Barış, Sane bunların hepsi her maç sakatlanmadan %100 ile oynamazsa şampiyonluk gidiyor farkında mısın? Takım tıkandı, üretemiyor, pozisyona giremiyor hala geriye adam doldurmaya çalışıyorlar.