Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Kim peki bizi bu duruma sokan adamNarteye gelince para yok buna var. Adamlar adam.daghim kiralıyor yerine alajbegovic aliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim peki bizi bu duruma sokan adamNarteye gelince para yok buna var. Adamlar adam.daghim kiralıyor yerine alajbegovic aliyor
Lookmana blöf mü diyorsun
Hocanın, jacobs u uyarması geldi aklımaOkan: Noa kossana oglum ne bakiyorsun oyle Osimhen'e?
Lang: Kapa ceneni sinir etme beni gelirim oraya
Boyle bir ihtimal yok diyemem![]()
Bakalım sabah ola hayrola diyeceğizİtalyanlar geçenlerde de coştu Frattesi 35 mio diye falan belirli periyotlarla bir şeyler deniyorlar
Napolide kadroda kanat oyuncusu yok yerini doldurmadan salmazlar bence
Nerelerdeydin reis? Pozzecco hocamla ilgili iki kelam etmeni isterim.Canımızı sıkmaya lüzum yok her zaman olduğu gibi toparlayacağız.
Adam iyi zaten de parası yanlış. Bi de belesken istemeyen Okan beyin simdi istemesi uyuz ediyor. Langa 30 veriyorsak bunu 40a çakarlar.Bu pap geyi 20ye biraksalar alinirmis. Afconda baya iyi oynuyor
Gerci 1-2 sene önce beleṣken alacaktin. Gecti artik
Ekli dosyayı görüntüle 311944
Bu pap geyi 20ye biraksalar alinirmis. Afconda baya iyi oynuyor
Gerci 1-2 sene önce beleṣken alacaktin. Gecti artik
Ekli dosyayı görüntüle 311944
Lan cidden Ob simülasyonu oldu senin oyunabi gerçekten fm 26'nın allah bin belasını versin
silecem oyunu
frankfurt maçından sonra bi de al ahli barış'a yapıştı 40 verdiler satmadım
barış takımı karıştırdı küstü takımla kavga ettim
soyunma odasını kaybediyorum
Evet.@Alper Altun
Psvde langdan verim alan peter bosz muydu
Takıma lazım böyle en azından elektriklenme olur bir şeyler olur.Okan: Noa kossana oglum ne bakiyorsun oyle Osimhen'e?
Lang: Kapa ceneni sinir etme beni gelirim oraya
Boyle bir ihtimal yok diyemem![]()