Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Jakops ne zaman olmasa eksikliğini dibine kadar hissediyoruz.

Bana göre kendisi Hakan Ünsal'dan beri en en iyi sol bekimiz. Sahada olduğunda durduramadığı bi oyuncu yok. Ama gel gelelim kendisi sahada olamıyor hsdahds

Hayır işin garibi 2 ay oynamasın çıktığı ilk maçta yine formda oynuyor adam formunu hiç kaybetmiyor o kadar cuaraya dsadsadas ne biçim bi fizik yapısı lan bu
Telles ve Riera bana göre daha önde. Adamlar istikrar abidesiydi

Tek bir soru: Dün olsaydı oynatır mıydı Okan? Yada şöyle söyleyeyim Barış varken barış yerine kim olursa olsun bunu oynatır mıydı?

Daha ötesine geçeyim, On no mesela lookman olsaydı dün Lookman oynasaydı senin bu önerinden daha mantıklı olmaz mıydı?
Sane lokman barış
İcardi
Yada
Sane Yunus barış
Lokman
Okan Buruk ne yapar bilemem zaten asil problem de onun ne yaptigini kendisinin de pek bilmedigi bu aralar.

Lookman bu arada safkan 10 numara degil, Lookman ne kadar 10 oynuyorsa Lang da o kadar oynar.

Lang solda oynarsa Baris ya forvete gecer Osimhen'in olmadigi denklemde ya da tekrar sag bek oynar bazi maclarda ya da zaman zaman yedek olacak. Artik orasini da hoca dusunsun keske her mevkide boyle problemlerimiz olsa simdi yedekte bir tane adamin yok.

Timber su fenere gol atan eleman değil mi ?
Vasat bile değil ne yapacağız timberi üst profil oyuncu lazım yedek içinse olabilir

Demek ki toplantı sonrası karar verilen isimler çıkmaya da başlamış oldu böylelikle. Bakalım orta saha ve u23'te kararlar ne yönde oldu? Mandela Keita+ Timber ikilisi iyi bir kili olabilir mesela orta saha için. 20 milyona gelecek bir Pape Gueye'de olurdu ama takımı onu 35'ten aşağı bırakmaya razı olmaz. Orta sahayı da kiralık + opsiyon Ugarte ile çözülürse en azından minimum para harcanmış olacağı için oda iyi olur.
can armandoyu getirirler alın size genç derler

Torreira seneye gitse ne bok yiyecek bunlar onu merak ediyorum.Hiç izliyorlar mı acaba yada düşünüyorlar mı ?

Wink Ok GIF by The Chosen Brasil
ENOK u göndermeyecektik

Barış sağ beke geçsin, sola lang sağ sane

Ortasahaya keita + 10 no
En doğrusu bu gibi geliyor bana da
Hatta Barış sol bek düşündüm ben
Ancak şu dakkadan sonra Barış'ı bek oynatmak da güç

Lang için söylemiyorum ama biri gelince yedek kalır renktaş. Barış transfer söylentisi çıktıktan sonra haftalarca berbat oynadı hiç yedek kalmadı. Sane haftalarca berbat oynadı hiç yedek kalmadı. Yunus sakatlandı takım kabız oldu üretemedi, şimdi 10 noda iş yapamıyor yine tıkandık. Hücumda maç alacak adam sayısı artmalı. Lang mı olur başka biri mi olur bilmiyorum ama bir kanat ve 10 numara şart. Kutucu, Icardi, Kaan, Yusuf falan yedek değil kadronun bir unsuru değil.
Kadromu derin olsun bakarız orasına. Bu oyuncular sürekli 90 dakika oynayacak değil ya.
Şimdi Avrupa'dan elenip haftada bi maça düşünce 11 istikrarını sağlamak daha mantıklı oluyor, galibiyet serisi kovalıyon zaten paso
Yani ana plan ne olcak o durumda, muamma. Ona istinaden yazdım. Yoksa ben de istiyom kabarık kadro

Osimen yokken Barışa forvet oynar belki. Hocamiz Icardisini uzmeyi göze alabilirse
Osimhen varken nolcak zaten onu merak ediyom

Napoli başkanı da bunlar gelince ''enayiler geldi'' diye var ya bunlara kral sofrası falan kurduruyodur.Herifler çöpünü bile 30a veriyor bize

Bunlar kesin timbere teklif yapmıştır hollandalı schoutene de teklif yapmışlar red yemişiz

Noa Lang

Eleştiriye hassas
: Eleştiriler onu düşündüğünden daha fazla etkileyebilir; bu da zaman zaman tartışmalara veya sert açıklamalara yol açabilir.

Özgüvenli & ukala: Kendine çok inanır ve bunu hem saha içinde hem dışında açıkça gösterir. Bu durum bazılarına göre kibirli görünse de, kendisi bunu özgüven olarak tanımlar.

Duygusal & dışa dönük: Lang duygularıyla oynayan bir futbolcu. Eleştirilere, tribünlere ya da rakiplere sert tepkiler verebilir; duygularını gizlemez
Derbide bizi on kişi bırakır gibi maalesef.

Monaco Genel Direktörü Thiago Scuro, UEFA’nın maaş giderlerine ilişkin kuralları daha da sertleştirmesinin ardından, olası yaptırımlarla karşılaşmamak adına temmuz ayından önce Monaco kulübünün bir futbolcu satması gerektiğini açıkladı.

Kavukcu ve Buruk: ne dedi ne dedi?

1768766916709.webp

Osi
Lang-arrascaeta-sane
Torreira-ugarte
Jakobs-gimenez-sanchez-barış​

abone olundu sağolasın bilgi için
Arkadaşlar belki daha önce paylaşmışımdır

Şöyle görme engelli bir aslan kardeşimizin youtube kanalı var. Kendisinin en büyük hayali 1905 aboneye ulaşmak olduğunu söylemişti bi videosunda. Kendi halinde Galatasaray'ımızın maçlarını yorumluyor.

Bence bi abone olup like atmak kimsenin eline yapışmaz.
:hat:

Daha önce de yazdim söz konusu secim olunca dursun özbek kemerleri bagliyor bunu boey satisinda gördük boey’i yolladi yerine bedava’ya aurier geldi finansal yapi iyi görünsün diye adam almadi devre arasi

Simdi de kiralik topculara gidiyoruz belli

Zorunlu opsiyon bile olsa haziran da olacagi icin secim den sonra’ya birakacak ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt